Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezés után miért fáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés után miért fáj mindig a hasam és van hányingerem?

Figyelt kérdés
Nem közvetlen szex után. Hanem pár órával később.
2008. júl. 10. 23:22
 1/8 A kérdező kommentje:
elfelejtettem odaírni, h 16 éves vagyok és inkább olyan hasmenéses égető érzés szokott rám jönni. Terhes tuti nem vagyok, mert védekeztünk. Dokinál meg most voltam, mert volt egy gyomor problémám és azt kellett kikezeltetni. Már másodjára mert elsőre nem múlt el. Lehet tudatalatti idegességtől is?
2008. júl. 10. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
idegességtől is lehet persze!+ ha most volt ilyen hasi panaszod még az is lehet h azt nem sikerült normálisan megoldani:(sztem menj el dokihoz aki a pociddal foglalkozik és nézed meg magad még1*.+ha elmész nődokihoz az sem árt...az 1 dolog h védekeztetek de semmi sem 100% sajnos:(nem akarlak megijeszteni de ha tutira tudod h ebből nem lehet baj(védekezésetekből)akkor gyerek nem lehet.idegi alapon is lehet.nekem is van ha pl izgulok vmiért akkor fáj a hasam néha még kakilni is kell:$
2008. júl. 10. 23:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen nekem is olyan, h elkell mennem WC-re de nem jön semmi :S Inkább az émelygős hányinger zavar a legjobban:S Meg az égető érzés. Ittam egy pohár tejet, kicsit enyhítette, de nem akar ismét elmenni dokihoz. Kb 2 hónapja csak antibiotikumot szedek és annyira szarul érzem magam:S
2008. júl. 10. 23:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg tökre úgy érzem, h sírnom kell :S Nem tudom miért, de ha elkezdek sírni jobban érzem magam :S Talán vmi lelki dolog?? Bevallom őszintén elég sokat parázok mondjuk a terhességtől, de tudom, h védekeztünk és nem lehetek az, de mégis bennem van a félsz. De nekem nem csak kicsit hanem olyannyira, h már az idegesség szétcseszné a gyomromat?
2008. júl. 10. 23:42
 5/8 A kérdező kommentje:
és, ha böfögök kicsit enyhül az égető érzés
2008. júl. 10. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
szia, figyelj, neml lehet hogy az antibiotikumtól van? akármilyen mellékhatása lehet, olvasd el rendesen a dobozát. szerintem fölöslegesen idegeskedsz, ha nincs mitől.
2008. júl. 11. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ideges vagy! Lazíts. Gyertya, füstölő.. bekötött szem.. Próbáljatok ki mindent!
2008. júl. 11. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet, hogy még az is jót tenne, ha egy pici időre abbahagynátok, és azt az időt magadra szánnád. Tudod, ahogy egy nő, fél napig csak mondjuk kényeszteti magát valahol :) Ilyesmi.. Otthon a fürdőbe.. egy kád víz.. kozmetikus.. fodrász.. frissülj fel.. és majd ha megint együtt lesztek, próbáld azokat, amiket az előbb írtam. Sok sikert!
2008. júl. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!