Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha az új pasitokkal nem olyan jó a szex mint az exetekkel, vagy mint vlmelyik egyéjszakás kaland során, elmondanátok a srácnak, vagy szakítanátok vele? Egy rossz numera után gondoltok az olyan szexelésekre ahol hatalmasat élveztetek mással?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 14:25
1/4 anonim válasza:
Én egyszer elkövettem azt a hibát,hogy azt mondtam a barátomnak,hogy az exemmel jobb volt a szex.Örökk tüske maradt a szivében úgy megbántodott.Ráadásul rá félévre annyit fejlödött,hogy vele lett a legjobb.Szóval szerintem ne mondj ilyet,én is megbántam,mert ez nagyon sérti egy férfi büszkeségét.Inkább óvatosan mondd meg neki,hogy nem olyan jó,vagy lehetne jobb,meg mondd meg neki,hogy,hogy szeretnéd.Na de ezt az exes dolgot semmiképp ne!
2/4 anonim válasza:
biztos h nemmondanám el neki, mert azzal csak rontanék a helyzeten. idővel amúgyis jobban összezsokunk és a szex is jobb lesz. nameg annyi mindent lehet csinálni a szexben, h biztosan megtalálnánk a módját h legalább olyan jó legyen.
3/4 anonim válasza:
azt biztos nem vágnám a fejéhez, h az exel jobb volt. megpróbálnám rávezetni, h nekem mi lenne a jó.
4/4 anonim válasza:
Semmiképp ne mondd el neki. Inkább mondd azt, hogy "Az eddigi tapasztalataim alapján ez és ez, így és így jobb volt. Nem próbáljuk meg drágám?*huncut, csábos mosoly*".
Ezen én nem sértődnék meg, de ha a képembe mondanák, hogy rossz vagyok biztos meztelenül zavarnám ki az utcára a csajt és nem engedném vissza.
18F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!