Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem szőrtelenítettem magam le teljesen ott, de tegnap megcsináltam, hogy milyen úgy, és észrevettem, hogy a kisajkaim állva is látszanak. Ez normális?
Figyelt kérdés
Elég nagyok sajnos. :s
17 L
2009. nov. 20. 11:41
1/12 anonim válasza:
Nyugi ez mindenkinél más. A tied is teljesen normális. Az enyém is ilyen, ráadásul az egyik sokkal nagyobb mint a másik. Én salátalevélnek hívom őket. Az elején engem is nagyon zavart, és alig mertem megmutatni is a barátomnak. Aztán egy jót nevetett rajta, hogy ezt miért kellett szégyelni. És játszott velük egyet. :-) Azóta is szokta őket külön "babusgatni". Szóval nyugi! Egy kapcsolatban ez úgysem lesz mérvadó, sőt a barátod szépnek fogja találni őket, mert a tied.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves vagy. :)
2009. nov. 20. 11:54
3/12 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgatnak az ilyen kisajkak. Hidd el a legtöbb pasinak bejön, a többinek meg mindegy. Elvétve akad olyan pasi aki ezen fennakad, no az meg megérdemli.
4/12 anonim válasza:
Nekem is látszanak egy kicsit:))de szerintem szexi,mikor szétteszed a lábad olyan mint egy kis lepke,szerintem szép az ilyen punci,még nekem is tetszik
5/12 anonim válasza:
Szivesen megvizsgálom személyesesn és akkor megadom a választ.
6/12 anonim válasza:
Szerintem is szép és izgató tud lenni,isteni az ijen puncit nyalogatni!
7/12 anonim válasza:
Olyan hülyék tudnak lenni a nők. :D
Az a legizgatóbb.
8/12 anonim válasza:
Dehogy is! Sot, imadjuk az ilyen puncit! Emiatt ne legyenek gatlasaid! Ha a baratod oda kerul majd, ne szegyeld, lazulj el, imadni fogja. Meg te is :))
9/12 anonim válasza:
Na ez nekem baromira nem jönne be, eleve a női nemi szerv sem a legszebb dolog a világon, meg úgy a nemi szervek egybevéve sem, de ez kifejezetten taszít, bocsi! Azért sokaknak bejön...biztos...
10/12 anonim válasza:
Az utolsora ne hallgass! Vagy kamu, vagy egy buza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!