Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amivel feldobhatnam a sexualis kapcsolatom es nem tul perverz? (1,8 ho utan)
Azzal, hogy megtanulod használni az ékezeteket. Látszik, hogy neked sincs meg a 8 általánosod. De még a 6. osztályban is bizonytalan vagyok.
Már 1,8 hó után laposodik a sex? Hány évesek vagytok? 14?
Egyébként kaki sexre van szükségetek! Az fog titeket feldobni. Vagy egyszerűen, nem kell még neked sexelni.
(Kedves elso, azert most felszolalnek azoknak a neveben, akik nem hasznalnak ekezeteket. Ennek semmi koze a 8 altalanoshoz, vagy akarmi mashoz, en peldaul igy szoktam meg a gepelest, igy is esik jol, mert mar 10 eve sorban olyan szamitogepeim vannak, amik nem magyar klaviaturaval rendelkeznek. Termeszetesen ramegy a magyar karakterkeszlet, nekem azonban igy kenyelmesebb, de nyilvan ha dolgozom, vagy a szukseg ugy kivanja, kepes vagyok ekezeteket hasznalni, es feltetelezem ezt a kerdezorol is.)
A kerdeshez: az 1,8 ho az 1 ev 8 honap akar lenni? Igazabol fogalmam sincsen, nekem sosem voltak ilyen problemaim. Egy laza kis kikotozes, letamadas, fenekpaskolas? Vagy ez mar tul perverz?
Kis szembekötözősdi,kenegessétek be magatokat valami finommal és nyalogassátok le egymásról,jégkockát is bevethettek(én bekötöttem a pasim szemét és úgy kényeztettem,majd lelocsoltam vörösborral,vagy pezsgővel és lenyaltam róla,majd orál így meg stb,elvol ájúlva
tőle :)))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!