Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az amivel feldobhatnam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amivel feldobhatnam a sexualis kapcsolatom es nem tul perverz? (1,8 ho utan)

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
17%

Azzal, hogy megtanulod használni az ékezeteket. Látszik, hogy neked sincs meg a 8 általánosod. De még a 6. osztályban is bizonytalan vagyok.

Már 1,8 hó után laposodik a sex? Hány évesek vagytok? 14?

Egyébként kaki sexre van szükségetek! Az fog titeket feldobni. Vagy egyszerűen, nem kell még neked sexelni.

2009. nov. 20. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:

(Kedves elso, azert most felszolalnek azoknak a neveben, akik nem hasznalnak ekezeteket. Ennek semmi koze a 8 altalanoshoz, vagy akarmi mashoz, en peldaul igy szoktam meg a gepelest, igy is esik jol, mert mar 10 eve sorban olyan szamitogepeim vannak, amik nem magyar klaviaturaval rendelkeznek. Termeszetesen ramegy a magyar karakterkeszlet, nekem azonban igy kenyelmesebb, de nyilvan ha dolgozom, vagy a szukseg ugy kivanja, kepes vagyok ekezeteket hasznalni, es feltetelezem ezt a kerdezorol is.)

A kerdeshez: az 1,8 ho az 1 ev 8 honap akar lenni? Igazabol fogalmam sincsen, nekem sosem voltak ilyen problemaim. Egy laza kis kikotozes, letamadas, fenekpaskolas? Vagy ez mar tul perverz?

2009. nov. 20. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor te is elég cockn00b lehetsz.
2009. nov. 20. 11:28
 4/6 A kérdező kommentje:
eloszor is senki se mondja meg nekem hogy hogy irjak es hogy hogy ne!!!akinek nem tetszik a kerdes az nem muszaly valaszoljon....ugyhogy elso valaszra csak annyit tudok irni hogy aki a merget nem tudja kontrolalni ne az en valaszomat kritizalja hanem fulladjon a duhebe.....es ha annyira erdekel 19 vagyok vele vesztettem el es oromet akartam neki okozni mivel neki nem en vagyok az elso de te gondolom sosem sexeltel szerelembol....ha nem tetszik a helyesiras.........
2009. nov. 20. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Kis szembekötözősdi,kenegessétek be magatokat valami finommal és nyalogassátok le egymásról,jégkockát is bevethettek(én bekötöttem a pasim szemét és úgy kényeztettem,majd lelocsoltam vörösborral,vagy pezsgővel és lenyaltam róla,majd orál így meg stb,elvol ájúlva

tőle :)))

2009. nov. 20. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Menjetek el swinger klubba, ha kell adok ötletet hová...
2009. nov. 20. 15:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!