Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok ennyire "fura", vagy ez így normális? Másoknak annyira könnyen megy.
Figyelt kérdés
Én ugyan lány vagyok, de nem értem, egy pasinak hogy tud már egy szimpla csóktól is állni a szerszáma. Engem se csók, se simogatás nem tudott még felizgatni. Mikor az akkori barátom a mellemet csókolgatta, smároltunk, stb, jó volt, de nem izgató. Mitől van ez? :S Maszturbálásnál semmi gond nincs.2009. nov. 20. 01:28
2/10 A kérdező kommentje:
Megteszi ha válaszolsz. :D
2009. nov. 20. 01:33
3/10 anonim válasza:
Egyénileg különbözőek vagyunk. Van, akinek könnyebben megy, van, akinek nehezebben. Nem kell megijedned, bőven belefér a normális kategóriába.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát de elég gáz lesz, ha pl szex közben, mikor én elkezdek érezni valami izgalom félét, a partnerem már a 2. gumit fogja húzni. :S
2009. nov. 20. 01:43
5/10 anonim válasza:
Hát.. nem tudom. Számodra gáz, vagy attól félsz, hogy a partnernek lesz gáz?
Ha nagyon zavar, egy szexológust keress fel, mégis ő a szakember ilyenekben. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Engem zavar inkább.
2009. nov. 20. 02:24
7/10 anonim válasza:
Biztos izgulsz vagy stresszes vagy. Olyasmi ez mint a férfiaknál az aktus előtti merevedés zavar szerintem.
Az én barátnőm már egy csóktól is teljesen nedves volt mindig. Lehet hogy a pasival van gond. Másik fiúval is ez van?
8/10 A kérdező kommentje:
Eddig mindig ez volt. :S
2009. nov. 20. 05:23
9/10 anonim válasza:
nedvesedni énis csak minimálisat,van amikor annyira se
sikosito csodás találmány
igy jó a szex...
10/10 anonim válasza:
Még vszleg nem voltál igazán szerelmes és nem kívántál senkit eléggé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!