Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon csendes a barátnöm vki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csendes a barátnöm vki tuddna eggy pár tippet?

Figyelt kérdés
Viktor vagyok van eggy leányzó az életembe, és nagyon szeretem, a probléma a következőő:nagyon csendes és vmiért megprobálom elfogaddni de néha már frusztrál a dolog hogy nem beszél szinte semmit csak test beszédet ad, légyszíves mondjátok meg hogy hogy tudnám szóra bírni hogy ö is kérdezzen sokkal többet érdeklöddjön felölem thx segittetek
2009. nov. 19. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen tipus akkor nem tudod max csak elfogadni.

Lehet ezért nem volt eddig se barátja.

2009. nov. 19. 23:46
 2/7 anonim ***** válasza:
A humort erőltesd nagyon. Ha egy picit is fogékony rá akkor avval előrébb leszel.
2009. nov. 19. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbálj olyan dolgokról beszélni amihez nagyon ért, vagy nagyon szereti.

Gondolom nem régóta vagy vele. De idővel jobb lesz, és többet fog beszélni is ha majd jobban ismer. Csak türelem.

2009. nov. 19. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon jönnék össze ilyen csajjal. Én azt csípem, ha a csaj locsog-fecseg, meg poénkodik, viccel. :)

Ha nem ilyen típus, nehéz lesz megváltoztatni... Vagy egyáltalán nem is lehet.

2009. nov. 20. 00:13
 5/7 A kérdező kommentje:
A humort probáltam eléggé jol megy nekem egyébként mert az összes elöző barátnőm ette a szavaimat de ö más viszont az utolso kommentelőtöl kössz
2009. nov. 20. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:
tipli, neked nem ő kell. ha meg akarod változtatni akkor nem illik hozzád. aki illik hozzád azt sosem akarod megváltoztatni, csiszolni mert épp olyan lesz, amilyennek kell lennie. még a hibái is tetszeni fognak. ez pár évig nem baj de... utána annál nagyobb. pár évet kukába tettem a csiszolás-mániámmal de most jó
2009. nov. 20. 00:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat megoldódott az ügyem nagyon beszédes lett és nagyon szeretem
2009. nov. 20. 20:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!