Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csendes a barátnöm vki tuddna eggy pár tippet?
Figyelt kérdés
Viktor vagyok van eggy leányzó az életembe, és nagyon szeretem, a probléma a következőő:nagyon csendes és vmiért megprobálom elfogaddni de néha már frusztrál a dolog hogy nem beszél szinte semmit csak test beszédet ad, légyszíves mondjátok meg hogy hogy tudnám szóra bírni hogy ö is kérdezzen sokkal többet érdeklöddjön felölem thx segittetek2009. nov. 19. 23:39
1/7 anonim válasza:
Hát ha ilyen tipus akkor nem tudod max csak elfogadni.
Lehet ezért nem volt eddig se barátja.
2/7 anonim válasza:
A humort erőltesd nagyon. Ha egy picit is fogékony rá akkor avval előrébb leszel.
3/7 anonim válasza:
Próbálj olyan dolgokról beszélni amihez nagyon ért, vagy nagyon szereti.
Gondolom nem régóta vagy vele. De idővel jobb lesz, és többet fog beszélni is ha majd jobban ismer. Csak türelem.
4/7 anonim válasza:
Én nem nagyon jönnék össze ilyen csajjal. Én azt csípem, ha a csaj locsog-fecseg, meg poénkodik, viccel. :)
Ha nem ilyen típus, nehéz lesz megváltoztatni... Vagy egyáltalán nem is lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
A humort probáltam eléggé jol megy nekem egyébként mert az összes elöző barátnőm ette a szavaimat de ö más viszont az utolso kommentelőtöl kössz
2009. nov. 20. 00:13
6/7 anonim válasza:
tipli, neked nem ő kell. ha meg akarod változtatni akkor nem illik hozzád. aki illik hozzád azt sosem akarod megváltoztatni, csiszolni mert épp olyan lesz, amilyennek kell lennie. még a hibái is tetszeni fognak. ez pár évig nem baj de... utána annál nagyobb. pár évet kukába tettem a csiszolás-mániámmal de most jó
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat megoldódott az ügyem nagyon beszédes lett és nagyon szeretem
2009. nov. 20. 20:25
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!