Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lesz valami baj HA lenyelem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valami baj HA lenyelem a spermát?

Figyelt kérdés
Hányás, hányinger stb.
2009. nov. 19. 19:34
1 2 3
 21/28 Andrewka ***** válasza:
Már több helyen is. És nem hülyeség. Voltak megerősítő tapasztalatok. De úgy képzeld el, h megiszol egy liter ananászlevet aztán akkor olyan lesz mint a cukor. De befolyásolja.
2009. nov. 19. 20:50
 22/28 anonim válasza:
6%
ha lenyeled, megHALSZ!!!!!!!!!!
2009. nov. 19. 21:52
 23/28 anonim ***** válasza:
11%
persze...KIKELNEK benned...és aztán kibújnak a mellkasodon keresztül...és világuralomra törnek!
2009. nov. 19. 22:28
 24/28 A kérdező kommentje:
Ti nem vagyok észnél!!!! Bocsi a kivételeknek. Azért ennél több eszetek is lehetne. Na mind1 Köszi a válaszokat.
2009. nov. 20. 06:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ebből is láttni, hogy nem jó helyen tetted fel a kérdésed. Erre az oldalra már lassan több bunkó ember jár, mint olyanok, akik segíteni vagy tanácsot adni jöttek. Tisztelet a kivételnek.

Itt mindenféle választ kaptál. De nem mi fogjuk lenyelni a párod spermáját, hanem te(ha elhatározod magad, hogy márpedig megkóstolod).

Anno én is undorodtam még az orális szex gondolatátol is.

A mostani barátomnak csináltam először és bízok benne, hogy már csak neki is fogom. Úgy gondolom, hogy ehhez is kell a szerelem. Én szerelemből csináltam

Adjál magadnak időt és ha úgy érzed készen állsz, csináld meg. Csak magadra hallgass!

L, 19

2009. nov. 20. 07:48
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó. Szerelemből csinálom.
2009. nov. 20. 07:53
 27/28 anonim válasza:
NYugi ha lenyeled nem termekenyul meg vagyis nem ledzzel terhes
2021. febr. 8. 23:17
 28/28 Berecz Ákos2 válasza:
Csak plusz fehérje!
2021. ápr. 13. 10:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!