Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen a lábam? A Filmekben sem ugy van, de akkor hogy? :O
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy most fogok először lefeküdni a barátommal és nem tudom hogy legyen a lábam ha alatta vagyok... Fel kell huzni?legalábbis valamennyire?Mert ha simán fekszem ugy nem tud behatolni...vagy csak feküdjek és nyissam szét a lábaim?Vagy azért huzzam fel ? Segítsetek kérlek.Nem szeretnék tök bénának látszani... /Ne oltsatok légyszi.../ 17/l2009. nov. 19. 17:54
1/5 anonim válasza:
szia csak nyugodtan rakd szét a lábad és egy kicsit emeld meg de ugy hogy a talpad az ágyon legyen;)
Így sztem a legjobb:)
2/5 anonim válasza:
hát ha te vagy alul akkor tök mindegy hogy felhúzod e lábad vagy csak szét teszed csak hozzád lehessen férni. egyébként ha a pasi tudja hogy még szűz vagy hidd el hogy segíteni fog hogy mit hogy csinálj. :)
3/5 anonim válasza:
Pont ma vettem meg a KámaSutra XXI. századi verzióját. Tök dolgok vannak benne majd érdemes lenne belenéned. Kérdésedre válaszolva meg a helyzet úgy is adja magát hogy hogy tedd a lábad. Arra nem hiszem hogy felkellene készülni. Sok sikert!
4/5 anonim válasza:
Elsőre még az is elég ha csak hanyatt fekve szét teszed. de idővel ez nagyon unalmas lesz és neked is csinálni kell valamit. A filmekből jól meg lehet figyelni. Énis onnan tanultam. az a legjobb erre.
5/5 anonim válasza:
Ne aggódj, fogod tudni, hogy tedd a lábad, a helyzet hozza. Ne görcsölj, engedd el magad és gondolj csak magatokra. Érezzétek jól egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!