Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ameddig félek a teherbeeséstől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ameddig félek a teherbeeséstől jobb ha nem szexelek?

Figyelt kérdés
16 éves múltam.. de úgy érzem ez midnig bennem lesz hogy "mi van ha..."
2008. júl. 10. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát sztem, ez mindenkiben benne van, hogy mi van ha, de ezért vannak a külünböző módszerek a védekezesére, pl.: fogamzásgátlótabletta, óveszer...

semmi baj, hogy van benned félelem, legalább biztos, hogy fogsz védekezni, ami megakadályozza a teherbeesést

2008. júl. 10. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát amíg félsz, az biztos h nem tudod teljesen átélni, élvezni a szexet. Ha védekeztek, és minden a helyén van, akkor próbálj megnyugodni és élvezni a párodat, mert akkor igen csekély esélye van a teherbeesésnek. És még a legjobb lehet , ha megosztod félelmedet a barátoddal, hidd el ő meg fog nyugtatni ;)
2008. júl. 10. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ameddig félsz a teherbeeséstől jobb ha csak análisan és orálisan szeretkeztek. Mondjuk ebben a sorrendben.
2008. júl. 10. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem addig ne tedd meg! Nekem is így volt. Már sokat gondoltam rá, meg akartam tenni, de bennem volt a DE, "mi lesz ha mégis teherbe esek?". Szerintem addig ne erőltesd a ... szexet. Egyéb dolgok addig is jöhetnek:) De - saját példámből kiindulva - ez előbb-utóbb elmúlik, szóval várd ki a pillanatot:)
2008. júl. 10. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogyha benned van ez az érzés. Mert akkor tuti nem vagy felelőtlen és vigyázol. Szex alatt nem szabad ezen görcsölni, mert elrontod a kedvedet.
2008. júl. 10. 23:19
 6/6 anonim válasza:
en is 16 multam es mult heten volt az elso nekem,de nagyon lassan csinaltuk mert fajt.szoval meg nem lendultunk bele.es megis nagyon felek hogy teherbeestem.Ez az erzes mindig benned lesz,ugy ahogy bennem is.Viszont az sem jo ha nem szeretkezel addig mig nem akarsz gyereket.Szeretkezes kozben probalj elvonatkoztatni ettol,es elvezd.Ugyanakkor A BIZTONSAG a legfontosabb.
2008. júl. 11. 00:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!