Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a mondat amivel egyértelműen apasim tudtára adhatom hogy hagyjuk ott a bulit mert nekem más terveim vannak az estére?
Én úgy szoktam,hogy mikor mellettem ül,a kezemet a combján végighúzom,és a fülébe súgom,hogy lassan mennünk kéne,nem?Persze huncut mosollyal.:)
Érdekes módon mindig 5 percen belül úton vagyunk.:)
Az első jót írt.
Barátnőm is szokta ezt alkalmazni.
Vagy adj neki egy szenvedélyes csókot, de ne legyen feltűnő, csak ő érezze h ez nem sima csók volt. Majd huncut mosollyal jelezd h ideje indulni.
Esetleg. Biztos van valami szófordulat amit szoktatok alkalmazni a szexre. Nem feltétlenül a dugunk szót használjátok. Valahogy csempészd ezt be, akár más is hallhatja, úgyis csak ti tudjátok pontosan mire utal. De közben mindenképpen látszódjon a tekinteteden h mik a szándékaid.
22/f
mondd neki hogy -Hazaviszel?
És ha azt omndja hogy: Meg hát! akkor oké a dolog:D de gyébként ha erről nme jön le neki h "Haza viszel"? akkor valami baj van vele, vagy be van baszva:D
szerintem a haza viszel dolog kicist két értelmű!
Én pl páromnak mindig azt mondom hogy szeretném közelebbről is érzni más nem tuddja de ő kapcsol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!