Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy kívánjam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kívánjam a szexet? Nemrég szültem. A párom nagyon akarja, nehezen érti meg, hogy nekem nincs kedvem.

Figyelt kérdés
Szeretem a páromat,és szeretnék vele szexelni, de valahogy ritkán vagy alig van kedvem hozzá. Mit tehetnék? Van egyáltalán vmi megoldás??? Vagy várjak és majd visszatér a libidó?
2008. júl. 10. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Hát, nálunk is ez a gond, bár én még nem szültem, de tényleg nagyon rossz lehet, hogy nem kívánod, na meg a párodnak is.

Biztos, hogy a szülés miatt van, szerintem ha előtte nem volt semmi gond közöttetek szexuális téren, akkor nem kell félni, majd visszajön a vágy magától.

Nem tudom, hogy mennyi maradt rajtad szülés után, de ha tudod, lepd meg a párodat egy csini, szexi fehérneművel, ha látod, hogy beindul rád, akkor tuti te is beindulsz majd.

De ne hanyagold el a párodat, mert az nem jó, viszont neki is meg kell értenie, hogy hogyan is működik egy nő ilyenkor... sok sikert!

2008. júl. 10. 12:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem híztam sokat és most kb.2 kg felesleg van rajtam. Néha már veszekszünk is a szex miatt, ez nem tesz jót, de úgy érzem mintha kényszerítenének, úgy meg kinek van kedve hozzá?? Remélem javul majd a helyzet.
2008. júl. 10. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra hogy a párod így is nagyon kíván, és egy férfinak vannak igényei,megérti ő hogy szültél csak már nagyon vágyhat rá,ha már veszekedtek is emiatt.Kezdjetek bele a dologba,lehet mikor közeledne feléd nem kívánod de ha pettingeltek megjöhet közben a kedved,én is voltam így.Nem kívántam,de pettingelés alatt annyira felizgatott,hogy én vetettem magamat rá.Próba szerencse,nem kell erőltetni,de azért akard te is ,vagy legalább is éreztesd vele,nehogy azt gondolja, már tényleg nem őt kívánod és beszélgessetek sokat erről veszekedés nélkül.Vagy ha sehogy nem megy egy darabig részedről,akkor kényeztesd orálisan vagy ahogy akarod.De ne aggodj pár hét szükséges hogy visszaálljon minden a normális kerékvágásba szülés után,ahogyan a testednek is regenerálódnia kell úgy a lelkednek is.
2008. júl. 10. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Próbáld ki az "evés közben jön meg az étvágy" módszert. A tudatalatti félelmek ellen használj síkosítót. Na meg úgy legyen hosszú előjáték, hogy nem kell, hogy közösülés legyen a vége, akkor nem érzed kényszerítve magad. Azért azt gondold végig, hogy tényleg kifejezetten nem akarsz-e szexelni, vagy inkább "lusta" (bocs a kifejezésért) meg fáradt vagy, meg a legutolsó gondolatod a szex. Ha az utóbbiak, akkor lazítás, meg autogén tréning a jó, meg próbáld agyilag magad hangulatba hozni. Persze az is lehet, hogy a szoptatáskor magas prolaktinszint okozza és utána ha a hormonszinted visszaáll, megint rendben lesz minden - csak addig le ne szokj a szexről.
2008. júl. 10. 12:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok! Én tényleg próbálok koncentrálni a szexre, de valahogy nem megy...egyszerűen nem kívánom, ez van. Nagyon szenvedek ettől. Bízom benne,hogy az idő segít majd.
2008. júl. 10. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg beszélni erről egy orvossal, mondjuk a nőgyógyászoddal, mert szerintem elképzelhető, hogy valamiféle hormonális okokra vezetjető vissza, lehet, hogy a szülés utén még nem rázódott helyre a hormonháztartásdod, és egy szakember lehet, hogy könnyen tud ezen segíteni vagy ha nem, akkor is lehet, hogy tud tanácsot adni.
2008. júl. 10. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem beszéljétek meg, hogy ő addig had keressen másik, aktív szexpartnert, amíg a te problémád megoldódik.

Legalább neki ne legyen már rossz.

2008. júl. 10. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress orvost - és amíg nem kívánod, addig próbálj más módon kedveskedni neki. A szokásos módokon kívül - pl. adj egy kis tejet neki, ha a baba hagy.
2008. júl. 10. 18:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Másik szexpartner?? Na annyira azért nem vészes a helyzet. :-) Szeretjük egymást és megoldjuk a dolgot.
2008. júl. 10. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:

gyogynövényy boltba kérdezd meg mit ajánl de mond hogy sszoptatsz mert mindent nem lehet ojankor de pl a zöld teát lehet és naponta igyál meg 2 litert is belőle

a legjobb az angelika gyökér tea csak kurva szar ize van

2008. júl. 12. 08:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!