Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már szex közbe röhögőgörc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szex közbe röhögőgörcsötök? :D

Figyelt kérdés
Például ha valami vicceset csináltatok, kiváncsi vagyok, mert multkor nem tudtam abbahagyni, és nagyon rossz volt :D vagyis jó, csak vicces :D
2009. nov. 18. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9%
16.49-es....neked hányéves a barátnőd? 6???? úristen, hogy járhatsz ennyire primitív csajjal?
2009. nov. 19. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:

úristen egyáltalán nem primitív:/

szerintem aranyos és egyébként 18:) szerintem még én is nevetnék ha látnám magam:D és nemtudom ilyen a kapcsolatunk nekem ezzel semmi gond nincs mindennél jobban szeretem és bőven belefér:)

2009. nov. 19. 20:04
 13/14 anonim válasza:
21%

Nekem is volt már ilyen. Meg voltam fázva. És elkezdtem közben fulladozni, aztán nem tudtam abbahagyni a röhögést. Azóta sem tudom min röhögtem. De a barátomnak elég rosszul esett, azt hitte rajta röhögök.

a nem is tudom hánnyal elöttem szólónak pedig, nagyon sajnálom ha a bnőd kinevet. Én kifejezetten imádom, ha a pasimat látom amikor elélvez. Nem nevetés tárgya olyankor, hanem inkább izgató. Ha pedig a hangját is hallom, az már eléggé sikerélmény:D

2009. nov. 25. 21:34
 14/14 anonim ***** válasza:
istenem nem úgy kell ezt a kinevetést érteni hogy pofánnevet... ő is azt szereti ha minnél hangosabb vagyok, de utánna mindig nevet, és nemkell ezen semmit sajnálni imádom nevetni látni:)
2009. nov. 25. 23:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!