Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pc izmok edzésének végső soron mi a lényege?
Tulajdonképpen megát az ejakulációt kell vele megakadályozni,amikor az már elkezdődött? vagy az ingert lehet vele csökkenteni?
Mert hallottam már olyat,hogy ha a sperma már elindult,de vissza van tartva,akkor kárt okoz
Barmok...aki nem tudja mire válaszol, az ne is írjon ide...mert ennek ez a neve, akármilyen viccesnek is tartjátok, előtte nézzetek utána...
Kérdező: ha spermát említesz, gondolom fiú vagy. Erre nem tudok választ, de a nőknél az a lényege, hogy ezek az izmok megerősödjenek, főleg a szülés után alkalmazzák, mivel ezek az izmok ha nagyon ellazulnak akkor vizelettartási problémák is lehetnek, meg elvileg a szex is jobb, ha erősebbek az izmok (könnyebb elérni az orgazmust). Én ezekről tudok csak :)
Ez nekem is új :) Találtam egy korábbi kérdést (lehet már olvastad), itt van pár info meg egy webcím is a 2. válaszolónál:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
Neten sajnos én se találtam sok hasznos dolgot. De remélem ez segít vmennyire :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!