Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Pc izmok edzésének végső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Pc izmok edzésének végső soron mi a lényege?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen megát az ejakulációt kell vele megakadályozni,amikor az már elkezdődött? vagy az ingert lehet vele csökkenteni?

Mert hallottam már olyat,hogy ha a sperma már elindult,de vissza van tartva,akkor kárt okoz

2009. nov. 18. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
A PC-ről nekem a számítógépem jut csak eszembe :) Gondolom gyorsabban tudsz vele MSNezni vagy ilyesmi :)
2009. nov. 18. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudsz vele súlyzózni.
2009. nov. 18. 17:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat,nagyon szellemes,de a kérdés komolynak számít, ezért komoly válaszokat várnék rá,ha lehet
2009. nov. 18. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
PC izmok? Jóember, legalább kiírtad volna rendesem. Hibás kérdésre nincs válasz.
2009. nov. 18. 19:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Na tehát: A pubococcygeus izom,amely a "gátizom" neve latinul és annak a rövidítése a PC (hivatalosan is!!!). Nem kioktatást kértem,hanem hogy valaki AKI ÉRT HOZZÁ,válaszoljon a kérdésemre,mert sehol sem írják le konkrétan.Kritizálni könnyű,de én nem tettem fel a kérdést hülyén,csak te baszol megnézni google-n.Nem csattantam fel,amiért elbaromkodják a dolgot,csak normális,értelmes választ szeretnék,tudtommal a fórum erre való. Jóember...
2009. nov. 18. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Barmok...aki nem tudja mire válaszol, az ne is írjon ide...mert ennek ez a neve, akármilyen viccesnek is tartjátok, előtte nézzetek utána...

Kérdező: ha spermát említesz, gondolom fiú vagy. Erre nem tudok választ, de a nőknél az a lényege, hogy ezek az izmok megerősödjenek, főleg a szülés után alkalmazzák, mivel ezek az izmok ha nagyon ellazulnak akkor vizelettartási problémák is lehetnek, meg elvileg a szex is jobb, ha erősebbek az izmok (könnyebb elérni az orgazmust). Én ezekről tudok csak :)

2009. nov. 18. 21:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Állítólag hasonló gyakorlattal a pasik is megerősíthetik ezt az izmot,és így az ingerek elfojtásával képesek kontrollálni,hogy mikor élvezzenek el.Ez nagy mértékben kitolja a szexuális együttlét idejét.sajnos magyarországon csak tanfolyamok vannak,a gyakorlat nincs részletezve pl könyvekben,mint az angoloknál
2009. nov. 18. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez nekem is új :) Találtam egy korábbi kérdést (lehet már olvastad), itt van pár info meg egy webcím is a 2. válaszolónál:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

Neten sajnos én se találtam sok hasznos dolgot. De remélem ez segít vmennyire :)

2009. nov. 19. 06:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Olvastam már de köszi,hogy utána néztél:)
2009. nov. 19. 23:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!