Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem eddig hazudos voltam es konnyen odaadtam magam ha azt ereztem igy van eselyem a pasinal, meg lehet meg valtozni? Nem keso mar?
22 eves vagyok...
Nem fogom semmire, de mediaban latott kepeket jonak taltam a singli eletet... be kellett latnom, hogy ez nem a jora vezet...
sosem késő :)
majd max nem hirdeted a multad. :)
most miért kell piszkálni? trollok vagy mik vagytok.
hány pasi volt? 100? késő 50? talán nem 10? egyáltalán nem késő
Bunkó szemét paraszt vagyok tudom, meg a *uva anyám is.
Te ő akkor sem egy értelmes lény.
Ahelyett hogy sajnálgatjátok, inkább írnátok le neki, hogy valóban nem ártana, mondjuk még valami isi, vagy minimum olvasson többet. :/
koszonom a valaszokat...
mondjuk nem azert tettem fel, hogy hulyenek tartsatok...meg ha egy kicsit infantilis is a kerdes...na de mindegy!
Sosem késő változni.
"Kurv@ból lesz a legjobb feleség"
22/f
Gyurcsány is megmondta. Igaz hogy eddig loptunk de mostmár nem fogunk. és mindenki lecseszte pedig épp változtatni akart.
És igen a kérdező meg mostmár kezdesz majd abba a korba lépni amikor már meg lehet komolyodni. Ha már elég volt a kalandozásból és eldöntötted mit szeretnél akkor mostmár megállapodhatsz. De még egy pár év mulva se vagy elmaradva.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!