Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugy erzem eddig hazudos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem eddig hazudos voltam es konnyen odaadtam magam ha azt ereztem igy van eselyem a pasinal, meg lehet meg valtozni? Nem keso mar?

Figyelt kérdés

22 eves vagyok...

Nem fogom semmire, de mediaban latott kepeket jonak taltam a singli eletet... be kellett latnom, hogy ez nem a jora vezet...

2009. nov. 18. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Mivan?
2009. nov. 18. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
jézusom :D a média helyett kijárhattad volna a 8osztályt ... :D
 3/10 anonim ***** válasza:
Jó, asszittem már én vagyok a hülye :D
 4/10 anonim ***** válasza:

sosem késő :)

majd max nem hirdeted a multad. :)

2009. nov. 18. 15:48
 5/10 anonim ***** válasza:
jah és ne foglalkozz a bunkó parasztokkal, akik csak oltogatni tudnak, ahelyett h kussban maradnának.. :)
2009. nov. 18. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:

most miért kell piszkálni? trollok vagy mik vagytok.

hány pasi volt? 100? késő 50? talán nem 10? egyáltalán nem késő

2009. nov. 18. 15:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Bunkó szemét paraszt vagyok tudom, meg a *uva anyám is.

Te ő akkor sem egy értelmes lény.

Ahelyett hogy sajnálgatjátok, inkább írnátok le neki, hogy valóban nem ártana, mondjuk még valami isi, vagy minimum olvasson többet. :/

2009. nov. 18. 15:52
 8/10 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat...

mondjuk nem azert tettem fel, hogy hulyenek tartsatok...meg ha egy kicsit infantilis is a kerdes...na de mindegy!

2009. nov. 18. 16:35
 9/10 Andrewka ***** válasza:

Sosem késő változni.

"Kurv@ból lesz a legjobb feleség"

22/f

2009. nov. 18. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Gyurcsány is megmondta. Igaz hogy eddig loptunk de mostmár nem fogunk. és mindenki lecseszte pedig épp változtatni akart.

És igen a kérdező meg mostmár kezdesz majd abba a korba lépni amikor már meg lehet komolyodni. Ha már elég volt a kalandozásból és eldöntötted mit szeretnél akkor mostmár megállapodhatsz. De még egy pár év mulva se vagy elmaradva.

2009. nov. 19. 04:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!