Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire lényeg? (lent a többi)
Figyelt kérdés
A lányok kielégítésében mennyire fontos a gyorsaság?mármint hogy gyorsan ki - be xD (lányokra számítok)2009. nov. 18. 15:42
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nincs jelentősége. Sőt, a gyorsaság inkább ront a helyzeten, te túl hamar elmész tőle, a lány meg majd néz, jé ez itt egy nyúl volt? :-)
2/4 anonim válasza:
én azt sokkal jobban szeretem amikor behatolás után a barátom szép lassan mozog bennem... :)
3/4 anonim válasza:
én a gyorsabb szexet jobban preferálom.
mert én pl a lassútól nemigazán mennék el, vagycsak nagyon sokára.
a gyorsnál meg egy aktus alatt 2szer is.
persze a gyorsat nemúgy kell elképzelni h egy mp alatt 20-at "lök" rajtam :D
de azért nemis az a csiga tempó.
naszóvaL......egy a lényeg...minden nő más, és mi azt nemtudhatjuk h a te barátnőd hogyan szereti, gyorsan vagy lassan.
de erre jó dolog a szex, h kikísérletezzétek egymáson h kinek mi a jó. a szex ugyanis nemcsak egy kielégülés, hanem egy játék is. és ismerkedés egymás testével.
4/4 anonim válasza:
A gyorsaság kombinálva az erőteljességgel, az valami eszméletlen! Viszont amikor már azért lassít le, hogy ne süljön el idő előtt, mindent sokkal izgatóbbá tesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!