Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ti maszturbáltok, és elélveztek, akkor elmegy a szextől a kedvetek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 15:41
2/10 anonim válasza:
Lefáradok, elpunnyadok. Szóval egy darabig el.
3/10 anonim válasza:
Mondhatni. Bár én már inkább szellemileg megyek át széncink elembe:S Testileg még nem is lenne vele gond.
4/10 anonim válasza:
Maszturbálás után igen.. ha a párom izgatja a csiklóm pl., akkor nem.
5/10 anonim válasza:
Nekem éppen, hogy megjön:D! Maszti után tudok csak igazán belevágni a szexbe:D!
6/10 anonim válasza:
egy időre megnyugtat.. de nehéz csak azzal élni.. kell az igazi jó szex is az élethez :DDD
7/10 anonim válasza:
nekem is elmegy utána a kedvem.
8/10 anonim válasza:
Én pont 2 napja gondolkodtam ezen, és rá kellett jönnöm, hogy hiába elégültem ki, az nem ugyanolyan. Persze nem azonnal szexelnék utána, de egy kis pihenés és újra lenne kedvem.
9/10 anonim válasza:
Engem csak feltüzel, a Párommal az igazi. Vágyom is rá.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
2009. nov. 20. 14:32
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!