Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nekem elég nagy melleim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem elég nagy melleim vannak, ruhában, melltartóban nagyon jól néz ki, de nélkülük elég lógós. Épp ezért, mert nagy. Ha valaki szeret, akkor elfogadja így is? (még nem volt szexuális kapcsolatom senkivel)

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 14:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem A pasik nagyrészét letudod venni a lábáról a nagy mellekkel.Ha pedig igazán szeret akkor ez biztos nem okoz majd problémát .

Am nekem tetszenek ezek a fajta cicik. :)

18/F

2009. nov. 18. 14:46
 2/10 anonim válasza:
100%
Ha valaki emiatt hagy ott ne foglalkozz vele, nem érdemli meg, hogy törődjön velük :) Amúgy én személy szerint a dús keblekért vagyok oda!
2009. nov. 18. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret, elfogad így is. Egyébként én ugyan ebben a cipőben járok... Sajnos a gravitációval nem lehet mit csinálni. Nagy cici magától nem áll meg úgy, mint egy A-s, vagy B-s cici, legalábbis nagyon ritka szerintem.

25/L

2009. nov. 18. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém DD-s és bizony eléggé lóg :( Eddig minden pasim imádta és elfogadta. A mostani párom is bolondul értük. Sokáig le se vettem a melltartót ha valakivel voltam. De ezek a pozitív élmények meggyőztek hogy aki velem van annak igy kellek:)
2009. nov. 18. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy velem van baj, de én pl szeretem a kissé lógó melleket. :P

Meg egyébként sem ez alapján válaszztok párt. Az összhatás a fontos.

2009. nov. 18. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 75 d-dd kosaras melltartó kell,és tényleg,hiába a torna,súlyzó,a gravitációt nem cselezheti ki az ember lánya.A párom nagyon szereti őket,el is nevezte:)és már 8 éve a rajongójuk,úgyhogy nyugi,ha valaki igazán megszeret,akárhogy is lógnak,"úgyis ez kell csak a dolgozónak":)

Aztán a terhesség alatt a duplájára nőttek,85-90 e kosárral mentem szülni...úgyhogy örülj a mostani méretnek!:)

2009. nov. 18. 15:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, mert a többség azt mondja, hogy inkább kicsi legyen, mint lógósabb. De akinek alapból nagy, az nem tud vele mit csinálni.
2009. nov. 18. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
hát pedig inkább lógósabb legyen mint kicsi. Bár ez annyira nem számít, mindig olyan lánytetszik meg végül aki ellentétes az aktuális ideálommal....
2009. nov. 18. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csaj vagyok,nagy 75-DD-s mellel, és hát nekem is elég lógós.

De "feldolgoztam" nagyjából, hát nem egyszerű. Régebben elég sokáig ki voltam bukva miatta,nem volt kedvem kimozdulni, bulizni a barátnőimmel, stb. Aztán egyszer mikor már holtponton voltam, egyszer csak túlestem a holtponton. Nem tudom leírni.:D

Még én sem szexeltem, de olyan jó olvasni másokat is ezzel a "problémával". (Most nem a kárörömre gondolok, félre ne értsétek, hanem arra, h nem vagyok egyedül.)

Amúgy ezt az "inkább kicsi legyen, mint lógós, vagy később lógjon" szöveget a környezetemben csak a semmi mellű lányok mondják,akik máskor meg azért sírnak, mert nincs nagyobb mellük.^^ Most akkor mi van?-.-

Szóval csak az irigység megy, ne foglalkozz az ilyenekkel, én már immúnissá váltam az ilyenekre.

18/L

2009. nov. 18. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
hm, igen, én is a 75D-DD-s melltartót viselők táborába tartozom, és ha tetszik ha nem, be kell ismernem h nekem sem állnak úgy a cicijeim mint a B kosarasoknak. sajnos nem tudok vele mit csinálni, ez a gavitáció, csak sajnos ezt sok idióta pasi nem tudja felfogni, mert ugya a szilikon nagy mellek a nyakban vannak melltartó nélkül is. na de ezeket a műmell rajongókat le kell ejteni. én is megbarátkoztam velük, úgy ahogy vannak, főleg h a barátom rajong értük:) és ha jobban belegondolok kritikát még enm kaptam, igaz enm sokan láttak melltartó nélül:)mindenesetre melltartóban magabiztosabb vagyok:)
2009. nov. 18. 20:56

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!