Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h mégis valamilyen fertőzésem van? Bővebben lent.
A lényeg annyi, h a nődoki is kivizsgált(tüszős mandulagyulladásom volt azelőtt egy hónapig, aztán újra visszatért, és nemtudták h hol elhet a szervezetemben a gyulladás, azért kellett nődokihoz is mennem, hátha ilyen téren lehet valami gyulladásom.)ultrahanggal is, és semmi fertőzés vagy bármi gyulladásom nincs aztmondta, viszont tegnaptól enyhén viszket a puncim, de nem piros néha viszket csak de nem olyan vészes, csak néha azért kellemetlen. így aztán a folyásom is megtúrósodik, a dörzösléstől. Na meg kicsit furcsa szaga is van. Egy hónapja volt gombás fertőzésem az antibiotikumtól, most is szedtem, vasárnap vettem be az utolsót, de amelett szedtem probiotikumot, lehetséges h mégiscsak valami fertőzés lehet a viszketés oka? Annyira nem vészes, de szerintem ez így nincs rendjén.
Ja és még valami, vasárnap szeretkeztem a barátommal és egy idő után égetett, fájt a gátam és a hüvelyem környéke. Mitől elhet ez, ha egyszer a nőgyógyász nem észlelt semmi gyulladást?
Gumival szeretkezünk, ha ez számít valamit. Lehet h allergiás lennék rá? Az szerintem megnyilvánulna minden egyes alkalomnál, és msot csak másodszor nyilvánult meg. Köszönöm erre is a válaszokat:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!