Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet h mégis valamilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h mégis valamilyen fertőzésem van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, h a nődoki is kivizsgált(tüszős mandulagyulladásom volt azelőtt egy hónapig, aztán újra visszatért, és nemtudták h hol elhet a szervezetemben a gyulladás, azért kellett nődokihoz is mennem, hátha ilyen téren lehet valami gyulladásom.)ultrahanggal is, és semmi fertőzés vagy bármi gyulladásom nincs aztmondta, viszont tegnaptól enyhén viszket a puncim, de nem piros néha viszket csak de nem olyan vészes, csak néha azért kellemetlen. így aztán a folyásom is megtúrósodik, a dörzösléstől. Na meg kicsit furcsa szaga is van. Egy hónapja volt gombás fertőzésem az antibiotikumtól, most is szedtem, vasárnap vettem be az utolsót, de amelett szedtem probiotikumot, lehetséges h mégiscsak valami fertőzés lehet a viszketés oka? Annyira nem vészes, de szerintem ez így nincs rendjén.

Ja és még valami, vasárnap szeretkeztem a barátommal és egy idő után égetett, fájt a gátam és a hüvelyem környéke. Mitől elhet ez, ha egyszer a nőgyógyász nem észlelt semmi gyulladást?

Gumival szeretkezünk, ha ez számít valamit. Lehet h allergiás lennék rá? Az szerintem megnyilvánulna minden egyes alkalomnál, és msot csak másodszor nyilvánult meg. Köszönöm erre is a válaszokat:$

2009. nov. 18. 14:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és tudom h nem egészen ebbe a kategóriába tartozik ez a kérdés, elnézést.
2009. nov. 18. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
A írtad h 1 hónapja volt gombás fertőzésed...akkor nem értem a kérdést. valószínű visszajött!
2009. nov. 18. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
igen, elég egyértelmű h visszajött.
2009. nov. 18. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez gomba lesz..a párodat is kezelni kell,mert tőle simán visszakapod.Irány együtt a dokidhoz.
2009. nov. 18. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!