Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják ennyire a fiúk az anális szexet?
Sok haverom mondta, hogy milyen jó, meg itt az oldalon is rengeteg olyat olvasni, hogy jó, stb. Tegnap kipróbáltuk a párommal, előtte 1, aztán 2 ujjal tágítottam, használtunk rengeteg síkosítót is, óvatos is voltam, de egyikünknek sem volt olyan jó, sőt inkább kimondottan rossz, és gusztustalan volt. Miért mondják, hogy az annyira jó?
F.
Az 100%, hogy az ilyen pasinak van egy bu*zis beütése, vagy hajlama, csak még magának sem meri bevallani.
Ha nekem egy pasi azt mondaná, hogy análszexet akar, é benne vagyok...azt dugok bele a seg*gébe, amit csak akar... vagy esetleg áthozom neki a szomszéd fiút is......
Csak az én seg*gem maradjon szűz:)
L.
Kit érdekel, mi szűk a pasiknak. Basszák egymást seg*be. akinek kicsi a fasza vágja le.
Az a lényeg, hogy a nő érezze hogy van valami benne.
Bocsi, hogy nem olvastam minden hozzászólást.
Lehet írok, olyant, amit már meg tett előszőleg valaki.
Hogy miért akarjuk?
Nem mindenki!!!!!
Ha akarják is gondolom Én csak kíváncsiságból, mert még e téren szűzek.
Mármint hetero vonatkozásban a farkuk szűz.
Nem olyan jó az, ha nincs jól előkészítve a terep.
Kellemetlen, és fájhat is a fiúknak is, nem csak a lányoknak.
A makk betuszkolása is igen kellemetlen, ha az nagyon duzzadt, vagy a lány szűk, stresszel, és nem lazul el rendesen.
Egy próbát azért megér, s ha valakinek ez nyerő, hágy egészségére.
Egy próbán már mi is túl vagyunk csajommal és egyöntetű döntés volt, hogy ezt többet nem csináljuk.
Istenem mennyi prűd ribanc van itt :D
Egyszer összegyűjtelek titeket, bezárlak egy szűk helyre és lefoslak! Az lesz undorító!
"Istenem mennyi prűd ribanc van itt :D
Egyszer összegyűjtelek titeket, bezárlak egy szűk helyre és lefoslak! Az lesz undorító!"
Te kis ribancfaszi, gyere hozzám úgy megerőszakolom a kis segglyukadat hogy még a mellbimbóid is élvezni fogják:DDD
De ha akardod a Józsi is jöhet hátulról, ingyér van és a méretei:20/6cm ez tetszene mi?!!!
Hát, igen, a lányok prűdek és jól is teszik.
Minden nem prűd fiú seggébe egy jó nagy fas*zt kívánok:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!