Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az betegség, ha olyanokra maszturbálok, akire nem szabadna?
Figyelt kérdés
Csak velem korabeli normális nőkkel volt eddig kapcsolatom, de van, hogy fiatalakra, 14 körüliekre, unokatesómra, vagy néha fiúkra masztizok. Ez normálisnak mondható?2009. nov. 18. 12:58
11/20 anonim válasza:
áááá, engem is izgatnak a kisebbek, pedig hozzájuk nem nyúlnék, sőt, még nem is verem rájuk.. :D de nagyon rossz, túlzásba vittem a kis 13 éves ribancok szidását erre ezt kaptam :(:D szóval ti se szidjatok senkit mert buzák lesztek a végén! :D
12/20 anonim válasza:
Semmi probléma Veled..!Egy kis biszexuális hajlamod van... ennyi az egész.
13/20 anonim válasza:
Ha unokatesód lány rendben, mert ott csak fizikai vonzalom van, és az unokatesó mégsem közvetlen családtag,14 év körüliekre, talán ha úgy néznek ki. Én is találkoztam már diszkóban olyan 14 éves lánynak akit 18-nak nézett ki, ha nem kifejezetten arra buksz hogy 14 éves, mert az már a pedofília határát súrolja, a fiúk, háááát, ez pedig enyhe biszexualitás, de z kamaszkorban előfordul, ilyenkor a hirtelen megnövekedett hormontermelés miatt sok minden összekavarodik, de később elmúlik. Főkleg ha lesz nőd, és nem neked kell kiverni :D.
14/20 anonim válasza:
Ez nem. Sokkal durváb dolgok vannak. és szinte mindegy hogy 14 vagy 13 ha jó nagy a melle. Az az egy év már ide vagy oda. A kiúk már kicsit meredek. de a mai világba már annyi meleg van hogy még ez is belefér.
15/20 anonim válasza:
Nem vagy teljesen épp,14 év körüliekre,fiúkra,unokatesódra...vizsgáltassd már meg magad vagy menj el egy dokihoz és kúráltassd ki magadat!!!
16/20 anonim válasza:
Elmész ám Te a büdös pi*..ba! Szégyelld magad! Gusztustalan vagy, nagyot csalódtam benned! /uncsitesód/
17/20 anonim válasza:
Hát ez az utolso komment xd!!!!!! Egyébként majd csak kialakul mi leszel ha nagy leszel. Vasutas, űrhajos meleg vagy biszex :9
18/20 anonim válasza:
Hát normálisnak nem nevezném, de nem is betegség. Én is verem ilyesmire (igaz, az uncsitesóim kimaradnak, pedig egyik se néz ki rosszul). Igazából a fantáziádat arra használod, amire akarod. 14 éves az még bőven nem pedofília.
19/20 anonim válasza:
Kicsit durva de ha megmaradsz a fantáziánál bánja fene:D
20/20 anonim válasza:
Szerintem meleg vagy, mint a kályha. Ami nem beteges, de egy másfajta állapot.
Az viszont beteges ha gyerekekre vered....fúúúúj.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!