Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Titeket nem háborít fel a 10-17 évesek
szexuális élete? Hogyan álltok hozzá, ha a gyereketek
szexel?
ezzel csak annyi baj van,hogy a szülők hiába is tiltják akkor se tudják kikerülni a dolgot,elöbb utóbb ugyis megteszi ha akrja a szülő hanem,mert nem mindenki vallja be.De ha már megtörtént akkor vagy bogyó vagy gumi de védekezzenek.
2009. nov. 17. 19:52
még annyi,hogy a sex az jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:):):)
2009. nov. 17. 19:53
Gyerekek között 1 év korkülönbség hatalmas. De 17? Egy normális nevelést kapott értelmes 16-17 éves fiatalnak fogalma van a dolgokról, elméletben legalábbis. Ez miért nem háborítja fel anyámat, hogy tudok ezekről? Egyrészt: nem a szülő ügye, másrészt: 16-17 évesen ne akadjon ki érte senki, tombolnak a hormonok.
Jó, lehet nem vagyok anyuka, lehet nem vagyok még felnőtt, de ha egy 10 éves csinálja aktívan, az engem is felháborít, ellenben azzal, hogy egy velem egyidős csinálja. Valahol prűdség ilyenekről beszélni, valahol felesleges. Sajnálni tudlak, ha te ezt ennyire felháborítónak gondolod.
2009. nov. 17. 20:12
Én egy fiatal lány vagyok,azaz 14.5 éves...Még nem volt senkim...azt mondják komolyabb vagyok az átlagnál...Mindegy,a szexre még nem értem meg szerintem..Viszont szeritem nem gá,ha valaki 16-17 éves korában szeretkezik...Perzse akkor ha védekezik és szereti a párját....
10 évesek szexelnek?És a 10 éves fiuknak feláll szerinted?És milye állna fel?Az a földimogyi nagyságú micsoda?
2009. nov. 17. 20:36
jaj te biztosan egy vagy azok közül az álszent 20-25 éves fazekak közül akik ide járnak osztani az észt,hogy mindenki kövesse az ő csodálatos példájukat,mikor 23 évesen végre sikerült valaki alá befeküdni (és akkor jön a szöveg:megtehettem volna,de!vártam az igazira ,de ez meg az) ,ezzel nem is lenne semmi gond,csak szerintem meg szimplán eséyled sem volt párkapcsolatra a szexre meg maximum akkor mertél gondolni ha beszart a wow szerver..
2009. nov. 17. 20:45
jéézusom, most minek kell belekötnöd, hogy melyik szülő hogy neveli a gyerekét? ez szerintem nem a te gondod, ha más úgy látja jónak, akkor hagy engedje már meg a gyerekének h akkor szexeljen amikor akar...
2009. nov. 18. 21:59
27/27 anonim válasza:
Sztem tök hülyeség 15-17 éves kamaszoknak tiltani a szexet. Egy 10 éves pedig még normális esetben nem is gondol ilyesmire. Jó, én is azt mondom, hogy 10-14 éves korban még korai, de amúgy is, ez nem is annyira korfüggő, testi és lelki érettség kell hozzá. De vaskalapos módon megtiltani egyrészt úgysem lehet (mert fizikai lehetetlenség, hogy a szülő a nap 24 órájában erkölcscsőszködjön gyermeke háta mögött), a fenyegetőzés, tiltás pedig önmagában sokkal többet árt, mint használ. A serdülőkben (meg sztem nemcsak bennük) ilyenkor kialakul egy amolyan "csakazértis" hozzáállás, mert úgy vannak vele, hogy amit tiltanak, az biztos jó. Másrészt meg, akit tiltanak tőle, az pl alkalomadtán nem mer mondjuk óvszert tartani magától, vagy fogamzásgátlót szedni, mert fél, hogy a szülei megtalálják. Ettől függetlenül 16-17 éves korban már teljesen normális, hogy szexelni akar, és előbb-utóbb meg is teszi, amiből a megfelelő védekezés hiányában baj is lehet. És akkor egy ilyen nem kívánt terhesség nagyrészt a szülő hibája, mert ahelyett, hogy felvilágosítaná a gyerekét (jellemző, hogy pont azok a szülők nem teszik ezt meg, akik annyira tiltják), csak félelmet kelt benne (a lebukástól), így a gyerek még akkor se mindig tud felelősségteljesen engedni vágyainak, ha egyébként értelmileg már elég érett gondolkodású lenne.
2009. nov. 20. 21:19