Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok visszataszítónak a punci "szagát"?
Arra gondolok, hogyha orálisan elégítetek ki egy csajt, akkor nem visszataszító a szaga? Persze úgy értem, hogyha a csaj randszeresen fürdik, és nincs semmiféle egészségügyi problénája.
Nem tartjátok büdösnek?
A pénisznek általában milyen a szaga? Erősebb, mint a puncié? VAgy milyen? Tudom, hogy mindenkinek kicsit más, de általában? Összehasonlítva kicsit a lányokat meg a fiúkat "ott lent"...?
Tudom, hogy kicsit gyermeteg kérdés, de az a helyzet, hogy van egy barátom, most már elég rág óta. Elég lasan haladunk, de ez most nem fontos. Nagyon szeretjük egymást, és tudom, hogy majd ha oda kerülünk,akkor azt szeretné, ha minél jobban élvezném én is, és biztos ki fogja próbálni (szereencsére... :-D ) , és tuti hogy nem mondja majd hogy fúj... de mégis szeretném tudni, hogy a pasik hogy viszonyulnak a lányok orális kielégítéséhez...
Előre is köszi a válaszolóknak!
U.I.: KÉrlek ne írjatok lekezelően és minősítően, mert tényleg érdekel a válasz!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!