Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megsértettem nagyon a barátoma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértettem nagyon a barátomat, ha ezt elmondtam neki?

Figyelt kérdés
Vele vesztettem el a szüzességem, és azt nem bántam meg, hogy vele, de azt igen, hogy túl hamar, és múltkor szóbahoztam, és elmondtam neki, hogyha előről kezdeném, akkor még vártam volna egy keveset, mert igazából azért tettem csak meg, mert rettegtem tőle, hogy elveszítem. Nagyon megsérthettem ezzel? Mert annyit mondott, hogy jobb lett volna, ha nem mondom el. De annyira rám jött az őszinteség roham. És tényleg nem azt bánom, hogy vele, meg most már tudom, hogy nem hagyott volna el azért, ha még várni szerettem volna, de akkor nagyon féltem tőle, hogyha visszautasítom, akkor lapátra tesz. Fiúk, nektek ez rosszul esett volna, ha megtudjátok ezt a barátnőtöktől?
2009. nov. 17. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Hát ez nem annyira pozitiv. Kár volt most már igy utolag elmondanod télleg...
2009. nov. 17. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Magyarul belegyalogoltál a lelkébe, hogy nem azért feküdtél le vele először mert szereted, hanem parából h lelép...nem csodálom ha megsértődött, nem nézted ki belőle azt hogy nem a szexért van veled, hanem mert érez valamit irántad.
2009. nov. 17. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

szia!!

hát én lány vagyok, szal az én véleményemre nem biztos h kíváncsi vagy, de azért elmondom. szerintem nem így kellett volna "előadnod" neki, hamár annyira el akartad mondani. szerintem szinte biztos h hamég nem is nagyon, de azért valamennyire megbántottad. nem így kellett volna tálalnod a dolgot.

2009. nov. 17. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

teljesen felesleges volt elmondanod.

nem szabad mindig őszintének lenni.

pár dolog jobb ha titok marad.

2009. nov. 17. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én szerettem már akkor is nagyon. És éppen azért tettem meg, mert nem akartam elveszíteni. Á hülye voltam. :-(

2009. nov. 17. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Hülye és éretlen kis csitri vagy, akinek még nem kéne szexelnie.
2009. nov. 17. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj, hidd el.

Csak az éretlen kamasz fiúk sértődnek meg egy ilyen miatt. Felnőttként gondolkozó srácok, akik tisztelik a nőket, teljesen megértők, sőt ez a kitárulkozásod még szimpatikus is nekik.

Erre majd magadtól is rájössz. Lehet, hogy 35 éves is elmúlsz, amikorra te is így fogod látni, de az érett nő nem is huszonéveset jelent.

Nyugi, mert nem csináltad rosszul.

És afelől is nyugodt lehet, hogy eljön az életedben az a férfi, aki ezt az érzésedet, gondolatodat teljesen megérti, és nem fog olyan észveszejtő marhaságokat mondani, meg sértéseket fejedhez vágni, mint az a 15:11-es hozzászóló.

2009. nov. 17. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!