Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértettem nagyon a barátomat, ha ezt elmondtam neki?
szia!!
hát én lány vagyok, szal az én véleményemre nem biztos h kíváncsi vagy, de azért elmondom. szerintem nem így kellett volna "előadnod" neki, hamár annyira el akartad mondani. szerintem szinte biztos h hamég nem is nagyon, de azért valamennyire megbántottad. nem így kellett volna tálalnod a dolgot.
teljesen felesleges volt elmondanod.
nem szabad mindig őszintének lenni.
pár dolog jobb ha titok marad.
Köszönöm a válaszokat!
Én szerettem már akkor is nagyon. És éppen azért tettem meg, mert nem akartam elveszíteni. Á hülye voltam. :-(
Nincs ezzel semmi baj, hidd el.
Csak az éretlen kamasz fiúk sértődnek meg egy ilyen miatt. Felnőttként gondolkozó srácok, akik tisztelik a nőket, teljesen megértők, sőt ez a kitárulkozásod még szimpatikus is nekik.
Erre majd magadtól is rájössz. Lehet, hogy 35 éves is elmúlsz, amikorra te is így fogod látni, de az érett nő nem is huszonéveset jelent.
Nyugi, mert nem csináltad rosszul.
És afelől is nyugodt lehet, hogy eljön az életedben az a férfi, aki ezt az érzésedet, gondolatodat teljesen megérti, és nem fog olyan észveszejtő marhaságokat mondani, meg sértéseket fejedhez vágni, mint az a 15:11-es hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!