Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szoktatok orgazmust színlelni? Ha igen, miért, mikor?
Egyszer fordult elő.
Az akkori párom nem volt túl jó az ágyba, elég uncsi volt vele a szex, és hamar gyorsan akartam, hogy befejezzük...:/
en szoktam orgazmust szinlelni mikor nincs kedvem hozza,es mikor csak nki van kedve ...
es oankor mikor a pasi uncsi az agyba akkor mindig jo szinlelni h hamar fejezd be :)
Miért?Ha elélveztek már abba is kell hagyni? Jöhet a 2. 3. !
Amúgy ennél gyökerebb dolgot még nem hallottam.Ha nem jó akkor nyisd ki a szád és beszélj vele.Esetleg tegyél valamit érte, segíts neki, hogy jobb legyen.
Ilyeneket csak a ribancok írnak.Fújjjj
Igen az vagyok.
Nekem minden tökéletes a szex terén.A barátnőmnek nem kell színészkednie és tuti nem is tenné meg.Különben sem hinném, hogy át tudna verni.Egy kis tapasztalattal már megkülönböztethető a 2 dolog.
A kérdés csak azért érint mert régen nekem is voltak gondjaim de a barátnőm segített és nem színlelt... Megérte neki hidd el :p
Nah. Lett volna 1 üveg piám rá, hogy pasi vagy.
Ugyanis csak ezért irod azt, hogy a ribancok csinálnak ilyet.
Valszeg tapasztalatból beszélsz, am, nem hiszem, hogy kur*áknak erre szükségük van :/.
Nah, ha már a szex ilyen remek nálatok, talán a női agy és lélek rejtelmeibe se ártana beleásnod magad.
Akkor sok mindent megértenél.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!