Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Szoktatok orgazmust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szoktatok orgazmust színlelni? Ha igen, miért, mikor?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 14:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer fordult elő.

Az akkori párom nem volt túl jó az ágyba, elég uncsi volt vele a szex, és hamar gyorsan akartam, hogy befejezzük...:/

2009. nov. 17. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A mikorra csak annyit, hogy altalaban szeretkezes (esetleg simogatas) kozben szokas szinleni, maskor nem vagyon van ertelme. A miertre, fiu leven, meg en is keresem a valaszt...
2009. nov. 17. 14:33
 3/12 anonim válasza:
70%

en szoktam orgazmust szinlelni mikor nincs kedvem hozza,es mikor csak nki van kedve ...

es oankor mikor a pasi uncsi az agyba akkor mindig jo szinlelni h hamar fejezd be :)

2009. nov. 17. 14:35
 4/12 anonim válasza:
59%
előttem szóló plusz 1 ;P
2009. nov. 17. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Jaja. Ilyen hagyd magad elöbb szabadulsz téma :D
2009. nov. 17. 16:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért?Ha elélveztek már abba is kell hagyni? Jöhet a 2. 3. !

Amúgy ennél gyökerebb dolgot még nem hallottam.Ha nem jó akkor nyisd ki a szád és beszélj vele.Esetleg tegyél valamit érte, segíts neki, hogy jobb legyen.

Ilyeneket csak a ribancok írnak.Fújjjj

2009. nov. 17. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Fogadok hogy az utolsó pasi :D
2009. nov. 17. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen az vagyok.

Nekem minden tökéletes a szex terén.A barátnőmnek nem kell színészkednie és tuti nem is tenné meg.Különben sem hinném, hogy át tudna verni.Egy kis tapasztalattal már megkülönböztethető a 2 dolog.

A kérdés csak azért érint mert régen nekem is voltak gondjaim de a barátnőm segített és nem színlelt... Megérte neki hidd el :p

2009. nov. 17. 18:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Nah. Lett volna 1 üveg piám rá, hogy pasi vagy.

Ugyanis csak ezért irod azt, hogy a ribancok csinálnak ilyet.

Valszeg tapasztalatból beszélsz, am, nem hiszem, hogy kur*áknak erre szükségük van :/.

Nah, ha már a szex ilyen remek nálatok, talán a női agy és lélek rejtelmeibe se ártana beleásnod magad.

Akkor sok mindent megértenél.

2009. nov. 17. 18:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó tudni hogy ha dugog egy csajt az csak unatkozik xD
2009. nov. 18. 15:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!