Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szeretitek, ha egy lány szex közben fogja a feneketeket?
Figyelt kérdés
Kicsit idétlenül hangzik a kérdés:D. Szóval arra gondolok, amikor mondjuk misszionárius pózban csináljátok és a lány közben fogja. Én szoktam a barátomnak, mert azzal tudom irányítani, hogy hogy csinálja meg ahogy nekem is jó. A barátomat ez nem zavarja, sőt szereti is. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy más is van-e így ezzel, hogy szereti? Lányok véleményére is kíváncsi vagyok!:)2009. nov. 17. 14:04
3/10 anonim válasza:
Nekem tetszene a dolog szóval én igen.
5/10 anonim válasza:
imádom markolászni a barátom kemény fenekét mikor misszionáriusban vagyunk, és ahogy te is mondtad így tudom irányítani a tempót, a mélységet. sztem ő is imádja mikor a fenekénél fogva jó méylen magamba húzom:)
7/10 A kérdező kommentje:
Én is ezért szeretem, amiért a 16:24-es lány:). Amúgy köszi a választ mindenkinek!:)
2009. nov. 17. 16:59
9/10 anonim válasza:
én mindig szoktam :)
már megszokásból jön.. és szeretii barátom (;
10/10 anonim válasza:
en imadom megfogni es melyebbre huzni, a baratom ilyenkor teljesen odaig van, o is elvezi. Meg az ujjazasnal is szoktam neki jelezni, amikor melyebbre akarom. Olyankor altalaban egymassal szemben fekszunk es a felso testet meg magamra huzom, a hatat simogatom es a lapockajanal jelzek, na es arrol ne is beszeljek, hogy ilyenkor a csokolozas meg intenzivebb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!