Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a nagy össze-visszaságban?
Van egy párom se veled, se nélküled kapcsolat! Megtetszett egy lány, akit csak a munkahelyén láthatok, ami a páromék lakhelye mellett van. Ha látni akarom, csak úgy tudok a környékére menni, hogy a jelenlegi párom tud róla(nála alszom, átmegyek neki a boltba).
Ellenben a másik leányzónak küldettem virágot és nem tudja,hogy ki a titokzatos lovagja!
Úgy érzem az új lánnyal szeretném folytatni, de milyen az, hogy dobok a jelenlegit és nap mint nap nézheti, hogy a másikat kerülgetem?
Én 25, jelenlegi nő idősebb mint én 5 évvel (gyerek is van) valamint a kiszemelt évvel fiatalabb és nincs pasija.
Tanács?
Ebből sehogy sem lehet jól kijönni. Ha szakítasz a pároddal és összejössz a kolléganővel akkor tuti, hogy kinyírják egymást a munkahelyen. Ha nem szakítasz akkor viszont te kerüld el nagyon messzire, de ráfogja nyomni a kapcsolatotokra az a bélyeget, h neked más jön be.
A gyerek a tiéd?
Ha nem akkor dob a barátnőd és felejtsd el a másik csajszit is. Aztán majd jön valaki aki jobb lesz.
elég röviden fogalmaztam! a 2 csaj látásból ismeri egymást, a gyerek nem az enyém. s a második lánnyal képzelném el a jövőt.
Köszönöm az eddigi kommenteket is!
SZERINTEM MEG egyiket se válaszd.mert lehet visszasírod mind akettőt és végül még két szék vagy pad alá is eshetsz!
én már szerettem egyszerre két férfit..de két pad alá estem:(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!