Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Werte kérdése:

Mit tegyek ebben a nagy össze-visszaságban?

Figyelt kérdés

Van egy párom se veled, se nélküled kapcsolat! Megtetszett egy lány, akit csak a munkahelyén láthatok, ami a páromék lakhelye mellett van. Ha látni akarom, csak úgy tudok a környékére menni, hogy a jelenlegi párom tud róla(nála alszom, átmegyek neki a boltba).

Ellenben a másik leányzónak küldettem virágot és nem tudja,hogy ki a titokzatos lovagja!

Úgy érzem az új lánnyal szeretném folytatni, de milyen az, hogy dobok a jelenlegit és nap mint nap nézheti, hogy a másikat kerülgetem?

Én 25, jelenlegi nő idősebb mint én 5 évvel (gyerek is van) valamint a kiszemelt évvel fiatalabb és nincs pasija.

Tanács?

2009. nov. 17. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem mit akarsz.
2009. nov. 17. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Ebből sehogy sem lehet jól kijönni. Ha szakítasz a pároddal és összejössz a kolléganővel akkor tuti, hogy kinyírják egymást a munkahelyen. Ha nem szakítasz akkor viszont te kerüld el nagyon messzire, de ráfogja nyomni a kapcsolatotokra az a bélyeget, h neked más jön be.

A gyerek a tiéd?

Ha nem akkor dob a barátnőd és felejtsd el a másik csajszit is. Aztán majd jön valaki aki jobb lesz.

2009. nov. 17. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
utolso, szerintem a 2 hölgy nem kolléga ... a mostani nö mellet dolgozik a másik, igazábol az a baj hogy ha egy kapcsolatba már ien megfordul az ember fejében akkor annak löttek szerintem ... sok szerencsét akármit is lépsz
2009. nov. 17. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
14:38 közben leesett nekem is :)))) Ha jól értem az új lány a boltos csajszi :) Hát még így is necces, ha ismerik egymást...ki tudja a jelenlegi asszonyka nem veri-e agyon egy rúd szalámival... :)
2009. nov. 17. 14:40
 5/9 A kérdező kommentje:

elég röviden fogalmaztam! a 2 csaj látásból ismeri egymást, a gyerek nem az enyém. s a második lánnyal képzelném el a jövőt.

Köszönöm az eddigi kommenteket is!

2009. nov. 17. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Szakitasz a mostanival, osszejossz az ujjal, de csak ha masik munkahelyet keres. :D Jobbat nem tudok.
2009. nov. 17. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor először szakíts a mostani lánnyal, mert úgy tűnik ebből már nem lesz semmi. Aztán meg, ha már lezártad a dolgot a mostanival kezdj el udvarolgatni a boltos kislánynak :)
2009. nov. 17. 15:06
 8/9 anonim válasza:

SZERINTEM MEG egyiket se válaszd.mert lehet visszasírod mind akettőt és végül még két szék vagy pad alá is eshetsz!

én már szerettem egyszerre két férfit..de két pad alá estem:(

2009. nov. 19. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Könnyítsd meg a döntést valahogy. Pl írd össze őszintén és hiánytalanul a várható pozitívumokat és negatívumokat mindkét változat esetén. Hihetetlen.
2009. nov. 19. 15:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!