Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj hogy ha 1 fiú a lányok lábát imádja? én például nagyon szeretem ha 1 lány a suliba nyáron papucsba jön.
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 13:13
1/10 anonim válasza:
háát hidd el azt a lány is szereti, mert nyáron bizti nem bakkancsot fog felvenni vagy csizmát;)
egy kis lábfétis...no problem
2/10 anonim válasza:
Én meg fiú vagyok, és a fiúk lábát imádom. Nincs ezzel semmi baj.
3/10 anonim válasza:
ma 13:25 - nincs hát, kicsit homok vagy, de nem gáz.
4/10 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi baj,egy szép női láb nagyon szexi és izgató,akár egy mell,fenék,stb,kinek mi tetszik
5/10 anonim válasza:
sztem meg gáz. én lehet fejberúgnám ha a pasi folyton a lábamat nézné....
6/10 anonim válasza:
Nekem a jobb lábam tetoválás fedi :D Én mindig a saját lábamat nézegetem! :D
16/L
7/10 anonim válasza:
"sztem meg gáz. én lehet fejberúgnám ha a pasi folyton a lábamat nézné...."
8/10 anonim válasza:
lol:D osztályunkba is van egy fiú aki lábfesiszta. beteg. volt hogy úgy ült hogy pont lássa a lábát egy csajnak. lábfejére gondolok.
9/10 anonim válasza:
Nem baj csak nekem fura. (de mindenkinek más és más izgató)
10/10 anonim válasza:
19:28 Hány éves vagy, hogy azt írod beteg a fiú aki a lány lábát nézi? Az is beteg aki a csaj mellét nézi? És aki a fenekét? Nem beteg aki lábra izgul, csak lábfetisiszta. Van ilyen. Ők imádják a lányok lábát, meztelenül, magassarkúban, minden féle formában. Imádják az illatát, a szagát, mindent ami ezzel kapcsolatos. Normális dolog, max nem olyan gyakori mint az mell és fenék imádata. Kérdésre válasz. Nem baj. Találsz majd olyan nőt aki imádja ha nézed és kényezteted a lábát. Én pl ilyen vagyok, vagyunk egy páran, érdemes kereseni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!