Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szakított velem és. (lent)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem és. (lent)?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm azért szakított velem mert nagyon kicsi a péniszem. 18F vagyok, 11 cm-es a péniszem. A lány első sex után elmondta hogy nagyon kicsi és ez így nem fog működni.

Sajnos már más is szakított emiatt velem. Az önbizalmam már 0. Valaki tudna adni tanácsokat pénisz növelésre, ha ez lehetséges? Így lehet élni?

2009. nov. 16. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
így kell élned és el kell fogadnod ezt!!!
2009. nov. 16. 21:17
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
11 cm nem kicsi.Csak nem tudod hasznalni.Keress egy tapasztaltabb not aki mindenre megtanit.Hidd el megeri.
2009. nov. 16. 21:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Ő hiába fogadja el, ha más nem...
2009. nov. 16. 21:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát barátom ez elég kicsi..,de erről nem tehetsz viszont azért tehetsz,hogy nagyobb legyen pár centivel:

[link]

Egy kacsolat alapja a jó szex...,többek között,viszont még bevethetnéd a nyelvedet is...,ha jól nyalsz az is már félsiker a csajoknál,sok sikert!

2009. nov. 16. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Dehogy kicsi...
2009. nov. 16. 21:24
 6/14 anonim ***** válasza:

a volt csajod talán azért mond ilyeneket mert a fél város átment rajta és már betonkeverőlyuk van a lába között

mérdd meg az ujjadat a nők elélveznek az ujjazástól és egy ujj hol hosszabb a f@sznál

hidd el hogy a gyakorlás és a technika segít

sajnállak mer ez télleg elég szar dolog lehet de ne add fel biztos akad majd valami csaj aki nem a kis farkadat látja majd...ami hozzáteszem nem olyan kicsi ha jól használod

2009. nov. 16. 21:30
 7/14 anonim válasza:

Egyetértek előttem szólókkal. 4-5 centi elég egy csajnak hogy elmennyen(nem ringyónak természetesen...)

Keress egy lányt aki mindenre megtanít utána menni fog mindenkivel;)

2009. nov. 16. 21:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Fogadd el azt amit a természet adott neked!Ez a lány feltehetőleg nem szeretett igazán ha ilyen miatt otthagy!

Próbálj olyan lányt találni akinek nem az a legfontosabb hogy mekkora mérteid vannak!

2009. nov. 18. 18:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is ilyen gondokkal küszködtem. Megtaláltam az igazit és őt nem érdekli mekkora. Ha tudod használni a kicsit akkor jó leszel.
2009. nov. 18. 19:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Te jó ég milyen ribanc nők vannak, engem sosem érdekelt, hogy egy srácnak mekkora, meg milyen vastag, ha szerelmes lett volna beléd ilyen miatt nem szakított volna, nem ez a lényeg, csak tudj bánni vele.

22L

2009. nov. 18. 21:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!