Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az miért van h ha egy csávó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van h ha egy csávó nem élvez el sex közbe vagy utána?

Figyelt kérdés
.
2009. nov. 16. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
??
2009. nov. 16. 21:02
 2/9 A kérdező kommentje:
vagyis hogy nem ment el na érted
2009. nov. 16. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
valamit nem jól csinálsz akkor cicaa :)
2009. nov. 16. 21:06
 4/9 A kérdező kommentje:
ja értem:/
2009. nov. 16. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy történt pontosan? Velem is volt már olyan, hogy nem volt megbeszélve az "esemény" és én meg masztiztam előtte, amit egyébként nem szoktam. Úgy nekem se nagyon ment.:)
2009. nov. 16. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet csak simán attól hogy izgul (:
2009. nov. 16. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

és amugy soha nem megy el, vagy ez csak egy kivételes alkalom volt, mert akkor nincs para, de ha soha.. akkor tényleg te csinálsz vmit rosszul. próbálj meg ne rágörcsölni érzésből csináld, és kérd meg h irányítson.

hidd el befog válni cica :) sok sikert a továbbiakban, és ne csüggedj ;)

2009. nov. 16. 22:41
 8/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok.hát nem volt megebszélve meg semmi csak ugy jött magától:D
2009. nov. 17. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor nyugodj meg.. időveel majd belejössz. és hogyha szex közben nem megy el, akkor a végén elégítsd ki kézzel és szájjaal.. :D hatásos leesz. és mivel addigra olyan izgalmi állapotban lesz néhány perc és bumm.. :) nasziaacicaa :)
2009. nov. 18. 21:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!