Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Soha nem volt még orgazmusom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt még orgazmusom és a maszturbálst sem élvezem. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Majdnem másfél éve élek szexuális életet. Nem igazán szoktam maszturbálni, mert nem is élvezem... Ha simogtom a csiklóm akkor is egy idő után megunom és kellemetlen lesz, ha ujjazom magam akkor olyan mintha nem éreznék semmit. Ha teljesen föl vagyok izgulva akkor sem élvezem ha saját magamnak csinálom. Ha a barátom csinálja akkor nagyon tudom élvezni viszont még se hüvelyi se csiklós orgazmusm nem volt még. :(

Fog ez még szerintetek változni? Vagy még gyakorlás kérdése?

Lovagló pózban is sokszor csináljuk, sokszor érzem is hogy mindjárt elmegyek, de aztán abbamarad... Csiklóinál is ugyanez van... Simogat, nyal mindent csinál, de semmi.

Egyedül a pisilési ingert érzem semmi mást. Lehet hogy az olyan nők közé tartozok akiknek sosincs orgazmusuk?

Ha itthon csinálom magamnak és izgatom a csiklómat akkor is csak úgy tudom elmenni, ha párnával csinálom :$ Ez így elég ciki, de a vízsugár is bejön viszont azt meg nem akarom sokszor csinálni mert akkor mégnehezebb lesz... :S:S Tapasztalatok? Vélemények? Tudom még nagyon fiatal vagyok, 17 éves. Lehet h ez a gond? Alapjába véve élvezem a szexet, csak ez így nem jó :S

Am még annyit, hogy sokan mondják hogy ismerjem meg magam a maszti által, de ha egyszer nem élvezem akkor mit tegyek? Nem igazán tudom elengedni magam, végülis az feszéjez a legjobban hogy meglátnak, meghallanak stb... Sokszor kedvem sincs semmihez. Vibrátort meg ilyenek nem igazán akarok venni, mert milesz ha megtalálják? ANyukám elég gyakran takarítja a szobámat rajtam kívül tehát... :S Az meg úgy fura h most azt mondom neki h ne gyere be többet... Ötleteket várok :)

2009. nov. 16. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem kicsit túl aggódod ..kicsit engedd el magad minden jobb lesz.kapcsolj ki.
2009. nov. 16. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy olyan pasira lenne szükséged, aki mellett eltudsz lazulni és figyel rád, nem lassít mikor közel jársz az orgazmushoz.
2009. nov. 16. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
lama vagy
2009. nov. 16. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg bocsi és nem kötekedni akarok, de még fiatal vagy és nem ismered a tested. Van csikó orgazmusod ezek szerint kispárnával..meg tusolással.. szóval szerintem nem az a gond, hogy ne tudnál elélvezni.

Egyrészt persze nem baj, ha Te a csiklód kényeztetésével nem jutsz orgazmusig, szerintem legalábbis. Az a baj, hogy a barátod sem tud eljuttatni. Ennek valószínűleg köze van ahhoz, hogy nem is tudod megmondani neki, hogy hogyan kéne csinálnia. Én tudom mit kell csinálnia a barátomnak, hogy elélvezzek. Tudom, hogy mit élvezek és mitől élvezek el.

Másrészt ki kell, hogy tudj kapcsolni, ahogy előttem is írták. És ebbe például bele tartozik az is, hogy szex közben nem arra gondolsz egyfolytában, hogy úristen vajon el fogok most tudni élvezni? Elég csábító vagyok?

Figyelj az érzésre amit a barátod vált ki belőled a mozdulataival és igazodj hozzá úgy, ahogy Neked jó. Nekem hüvelyi pl. úgy van, ha a csípőm egy bizonyos szögben tartom. Úgy ingerel a megfelelő helyen. Ezt mind ki kell tapasztalnod, vagy saját Magadnak vagy a barátoddal.

És ne félj megmondani, ha valami nem esik jól vagy ha valamire vágysz.

2009. nov. 16. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen tisztában vagyok azzal hogy nem ismerem a testem, de ha nem is esik jól a masztizás akkor nehezen fogom kitapasztalni hogy mi a jó. Úgy isten igazából nem is nagyon tud felizgatni a maszti, semmi izgit nem látok benne :S
2009. nov. 16. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:

"Egyedül a pisilési ingert érzem semmi mást."

Utána jönne az orgazmus!

Már 3-szor le lett írva!

"Lehet hogy az olyan nők közé tartozok akiknek sosincs orgazmusuk?"

Olyan nő, aki képtelen az orgazmusra, talán néhány % van.

Te nem vagy ilyen.

Nőknek tanulni kell.

"Ha itthon csinálom magamnak és izgatom a csiklómat akkor is csak úgy tudom elmenni, ha párnával csinálom"

Akkor van egy jó megoldás: a fiú bugyin keresztül simogasson! És persze finoman, mert te az ilyen, visszafogott ingereket szereted.

Lehet a melled is simogatni közben (vagy felváltva) - sok nőnek ez is hatásos.

2009. nov. 17. 00:26

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!