Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sohasem volt még orgazmusom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sohasem volt még orgazmusom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, ő 22, én 19. Előtte nem voltam sok pasival, velük se mentem el. Rengeteg pózt kipróbáltunk, különböző sebességgel, ilyen-olyan előjátékkal, de semmi. Előtte sosem élveztem a szexet, most legalább ez már nincsen, de nem tudok elmenni sehogy sem. Vannak olyan nők, akik úgy élik le az életüket, hogy sosem volt nekik... Nagyon rossz, hogy számomra mindig befejezetlen a szex. Mit javasoltok?
2009. nov. 16. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sok nő csak gyakorlással tudja megélni a hüvelyi orgazmust.
2009. nov. 16. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:

De maszturbáláskor elélvezel?

Mert ha akkor se akkor a gondolkodással lehet valami baj.

Gondolj valami nagyon szexis pasira meg hogy mit tennél vele. Megfogni a seggét meg ilyesmi. És ha akkor se gerjedsz be akkor az már gond.

2009. nov. 16. 20:13
 3/8 A kérdező kommentje:
De nekem sehogy sincs orgazmusom, mármint ha pasival vagyok, nem konkrétan hüvelyiről beszélek. Amúgy önkielégítéskor elmegyek.
2009. nov. 16. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki a csiklóizgatós vibrációs gyűrűt, az garantált eredményhez vezet. Ill. az is lehet a probléma, hogy túl kevés időt töltötök az előjátékkal.
2009. nov. 16. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Naa ezaz. Félsiker ha önkielégítéskor elmész. Akkor próbáld azt csinálni szex közben is mint akkor.
2009. nov. 16. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
masztubálj!
2009. nov. 16. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben nyugodtan simogathatod ugy magad mint ahogy maszturbáláskor szoktad. Először petting közben rpobálj meg elmenni,utána szex közben csiklóizgatással.ha egyszer sikerül utána már sima ügy,de teljesen el kell lazulnod hozzá!
2009. nov. 16. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyél műfaszt!
2009. nov. 24. 17:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!