Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell "mellszexelni"? (lány vagyok) A barátom nagyon szeretné, és meg szertném lepni vele.
Először is: van melled?
Mármint akkora, hogy ő még közéférjen.
Ha kicsit kicsi, akkor segíthet a dolgon egy olyan melltartó, aminek van középen pántja: olyan, ahol ő alatta befér.
Ha elég nagy a melled, akkor csak fogd össze.
Hűűű, ez izgi :) Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok!
Szerencsére jó nagy melleim vannak, nem gondoltam volna, hogy ilyesmire is lehet őket használni :) Ami azt illeti nem vagyok túl bevállalós, de azért nincs ellenemre a dolog... Kipróbáljuk :)
feküdj hanyatt, a barátod hajoljon föléd, úgy hogy a két combja között legyél. fektesse a kukiját a két melled közé, te pedig nyomd össze őket, ezzel körülölelve a szerszámát. kezdjen el mozogni előre-hátra, ezzel súrlódik majd és a bőrét úgy fogja húzni, mint kielégítés közben.
használjatok síkosítót, vagy testápolót, esetleg masszázsolajat, ez segíti a sikamlósságát, és nem éreztek fájdalmat.
ez elsősorban a barátodnak okoz majd gyönyört, nem valószínű, hogy maga a cselekvés izgalmat fog kelteni benned, ám ha igazán szereted, neked már az ő izgalmának látványa is elég lesz.
ha nem bírod a spermát, kérd meg hogy mielőtt elélvez, forduljon le rólad, hogy ne menjen az arcodba.
jaaaj 16/L lehagytam.
(mi már háromszor csináltuk és odavan érte)
23.53 voltam:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!