Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kell "mellszexelni"?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell "mellszexelni"? (lány vagyok) A barátom nagyon szeretné, és meg szertném lepni vele.

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Azt hiszem ezt a férfiak tudják:) kicsit fogd össze a cickódat és majd közé teszi a párod a bréjét...
2009. nov. 16. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy szoktuk, hogy a btom áll az ágy mellett, én az ágyon térdelek és hát onnan tudja ő már a dolgát ... én összefogom a melleimet ő meg játszadozik a farkával:) jó kis szórakozás:P
2009. nov. 16. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy szoktunk, hogy a barátnőm fekszik, és közben összefogja a mellét, én föléhajlok, és elkezdem húzogatni a szerszámot a két mell között, mintha masztiznék.
2009. nov. 16. 14:04
 4/10 anonim válasza:
100%
LEgegyszerűbb ha a hátadra fekszel és mondod neki hogy csinálja, könnyen rájössz hogy máködik és akkor lehet próbálgatni többféle képpen.
2009. nov. 16. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
jah.. de ez függ a mell mérettől is
2009. nov. 16. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Először is: van melled?

Mármint akkora, hogy ő még közéférjen.

Ha kicsit kicsi, akkor segíthet a dolgon egy olyan melltartó, aminek van középen pántja: olyan, ahol ő alatta befér.

Ha elég nagy a melled, akkor csak fogd össze.

2009. nov. 17. 00:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Hűűű, ez izgi :) Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok!

Szerencsére jó nagy melleim vannak, nem gondoltam volna, hogy ilyesmire is lehet őket használni :) Ami azt illeti nem vagyok túl bevállalós, de azért nincs ellenemre a dolog... Kipróbáljuk :)

2009. nov. 17. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:

feküdj hanyatt, a barátod hajoljon föléd, úgy hogy a két combja között legyél. fektesse a kukiját a két melled közé, te pedig nyomd össze őket, ezzel körülölelve a szerszámát. kezdjen el mozogni előre-hátra, ezzel súrlódik majd és a bőrét úgy fogja húzni, mint kielégítés közben.

használjatok síkosítót, vagy testápolót, esetleg masszázsolajat, ez segíti a sikamlósságát, és nem éreztek fájdalmat.

ez elsősorban a barátodnak okoz majd gyönyört, nem valószínű, hogy maga a cselekvés izgalmat fog kelteni benned, ám ha igazán szereted, neked már az ő izgalmának látványa is elég lesz.

ha nem bírod a spermát, kérd meg hogy mielőtt elélvez, forduljon le rólad, hogy ne menjen az arcodba.

2010. jún. 6. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:

jaaaj 16/L lehagytam.

(mi már háromszor csináltuk és odavan érte)

23.53 voltam:)

2010. jún. 6. 23:54
 10/10 anonim válasza:
Azt szeretném kérdezni, hogy mellszexnél mindig a lány arcára megy a cucc?:/ mMert ez így kissé lehangoló..
2014. szept. 28. 00:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!