Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy pedofil kizárólag kiskorúa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pedofil kizárólag kiskorúakkal létesít szexuális kapcsolatot, tehát pl neki az az undorító ha felnőtt nővel/férfival kell?

Figyelt kérdés
A kérdést úgy értem,hogy a pedofília felismerésében gyanús jel e ha az illető nem akar vele egykorúakkal szexelni?
2009. nov. 16. 13:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez téged érint?Akkor írj valami konkrétumot is!Amúgy ez nem egyértelmű jel abszolút - ahogy gyerekekhez hozzááll vagy ahogy közelít hozzájuk az inkább.
2009. nov. 16. 13:34
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Van benne valami, bár van olyan, aki egyszerűen nem tud elképzelni maga mellett egy olyan nőt, aki egyidős vele. A pedofil viszont a 14 év alatti nőkre bukik!!!
2009. nov. 16. 13:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. A pedofil persze lehet ilyen is, de még sokféle ezen kívül. Sőt, aki nem akar szexelni, az lehet, h csak szimplán impotens vagy aszexuális vagy csak nem jössz be neki. ;)
 4/13 anonim ***** válasza:
Vajon az az ember pedofil, aki 12 évesektől egészen a 30as nőkre is bukik, egyaránt? :D
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A pedofil a nemileg éretlenekkel, fejletlenekkel akar közösülni. Aki mondjuk egy fejlett 14 éves csajra bukik az nem pedofil. A pedofil a szexuális vágyon felül egyébként, szereti is a gyereket, ez tehát nem csak fizikai vonzalom a részéről.

Attól tehát, hogy egy 35 éves fickó 16 éves csajokra bukik még nem lesz pedofil.

2009. nov. 16. 13:36
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
13:35 "14 év alatti nők"-hát ezen meghaltam :D:D Meg a 6 év alatti férfiak és a 9 éves nyugdíjasok :)
2009. nov. 16. 13:37
 7/13 anonim ***** válasza:
van olyan pedofil is akinek családja van. Olvastam, már nem tudom hol, hogy valaki a két saját pici gyerekét erőszakolta meg. Ebből kiindulva tudnak szexelni velük egykorú nőkkel is.
2009. nov. 16. 13:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
én úgy tudom, a legtöbb (elfogott) pedofilnak volt családja, amiből egyenesen következik, hogy dugnak idősebbekkel is.
2009. nov. 16. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Njami! Izgalmas téma! Kinek van itt 13-14 éves húga? ;) S Lehetőleg mellek ügyében jól áll. :P
2009. nov. 16. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

A pedofilt kimondottan a nemileg éretlen gyermekek hozzák izgalomba. Itt most nem a 13-14-15 évesekre kell gondolni, mert közülük van, aki biológiailag elég fejlett, és még egy egészséges férfiember számára is izgatóan hat. Aki a szó pszichológiai-szexológiai értelmében pedofil, az a fejletlen, serdülőkornál fiatalabb gyermekekre bukik. (Tehát akiken még el sem kezdődtek kifejlődni a másodlagos nemi jellegek.) Ettől még izgathatják az érettebb nők is, de nem jellemző.

Az viszont semmit nem jelent, hogy valaki akar-e a vele egykorúakkal szexelni. Ha van egy harmincas pasi, aki vele egykorúakkal nem, csak olyan jó húszévesekkel akar szexuális kapcsolatot létesíteni, az sem törvényileg, sem pszichológiailag nem pedofil. Csak egyszerűen neki a fiatalabb, de biológiailag már érett nők jönnek be. Eközött és a pedofília között nincs összefüggés.

2009. nov. 16. 13:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!