Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig bírtátok szex nélkül? És hogy viseltétek?
Milyen kérdés ez? Milyen az, ha nem bírom szex nélkül? Belehalok?
Az az igazság, hogy ha nincs kivel, akkor nincs kivel... Ez legfeljebb a kiveréshez vezet, de más következménye nem lesz. :)
Ha az volt a kérdés, hogy mennyi ideig tart, h barátnőt találjak? Hááát... kb 2-3 hónap alatt össze szokott jönni, ha ráállok a feladatra. :P
:)
Nem, nem ez volt a kérdés :)
Nálam is és az ismerőseimnél is jelentkeztek olyanok, mint kedvtelenség, mogorvaság... A barátnőm pl teljesen lenyugodott utána... Egy másik barátnőmnek meg konkrétan fizikai fájdalmai voltak, amikor a 4éves kapcsolata után 1 évig nem volt pasival, sehogy, és nem is csókolózott senkivel.. Erre gondoltam... :)
Első vok megint. Szal ha erre gondoltál, akkor nálam ilyen nem volt. Nem hogy fizikai fájdalom, de semmi. Esetleg annyi, hogy a csajok az utcán egyre szebbek lettek a szememben. :) Pasi vagyok ugyan, de szerintem ilyen nincs nálunk. Az más kérdés, hogy mi mindig szexelni akarunk, szal lehet, h nem vesszük észre a változást. :)
Van 1 exem, akinél volt ilyen (mármint h majd megőrült a szexért), de ő elég dilis (orvosi szinten gondjai vannak mostanság), szal nem biztos, h jó példa. Meg volt egy másik exem, aki a nagynagy ő után majd 1 évig rá sem tudott nézni pasira. Aztán csak hiányzott neki... :P
22 évig. És most vagyok 22 éves :D
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!