Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, az nagy baj, ha a lány nem bírja "mélytorokkal" csinálni? Mindent megteszek, de öklendezek, így kb. a feléig, vagy tovább tudom benyelni.
Engem nem zavar. Sőt az ökeldezéstől én is csak rosszul leszek és elmegy a kedvem.
Inkább szopogasd azt a részt ami bemegy a szádba. Azzal játsz ne cska bólogass ütemesen.
22/f
Nem kell a mélytorok, annélkül is cefetjó orált lehet csinálni. Az a lényeg hogy a makk illetve a makk alatti lágy rész legyen bekapva, bizergetve nyelvel és ajkakkal.
De be kell vallani néha jól esik ha tövig elnyeli a leányzó.
"Ez a mélytorok egy baromság. :) Azok a férfiak imádják annyira, akik tapasztalatlanok szexuális téren. Szájjal az életben nem ad egyetlen nő sem a világon olyan orgazmust, mint kézzel+síkosítóval. Amúgy gyakorlat teszi a mestert. :D"
nicsak itt egy hoppirecskázó :) nemszégyen hogy már annyira kopik a kezed hogy sikositot használsz öcsi de teis maximum egy hulla szájába dughattad a rojtosra rejszolt farkad ha ieneket irsz ;)
a makkon vann a legtöbb érzőidegsejt, azt kell nyalogatni
nem zavar ha nem kapja be tövig, de nyálazza be végig :)
18F
2009-11-16 15:19
Ez legendás beszólás volt, lopom! ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!