Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A gondom, hogy másnál nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gondom, hogy másnál nem tudok vizelni, ez lehet iskola, rokon, ismerős. Természetesen otthon tudok, de csak akkor, ha a WC előtt nem járkál-beszélget senki. Nem vagyok feszült, mégis mitől lehet?

Figyelt kérdés
Azért raktam ide, mert kapcsolódik a szerv által a kategóriához, plusz a párkapcsolatot is megnehezíti, hiszen az ott alvás, együtt kirándulás alapból ki van zárva.
2009. nov. 16. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
beteges...
2009. nov. 16. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan mitől félsz, hogy rád nyitnak? Vagy mitől? Lehet van valami lelki oka, esetleg valami gyerekkori élmény. Én egyszer úgy indultam még általános iskolás koromban el otthonról, hogy nagyon kellett pisilni, de már nem volt időm, siettem, és félúton az iskolába bepisiltem... Ekkor 5.-es voltam. Lehet, hülyén hangzik, de ez nagy trauma volt az életemben. Azóta még ha nem is kell, akkor is elmegyek mindenütt pisilni, ahol tudok, főleg indulás előtt. Meg arra is figyelek, mikor megyek valahová, előtte keveset iszok. Ezt senkinek nem mondtam még el, valszeg nem is fogom, de ennyi év távlatából már-már úgy tűnik, kihevertem, de az, hogy gyakran pisilek, megmaradt, és szerintem meg is fog.

Ne szégyelld, mindenki szokott pisilni, engem ez a szempont nem zavar, én akár bokorban is leülök, ha kell, persze, csak akkor, ha tiszta a levegő, de nyugodja meg, ha bezárod az ajtót, senki nem fog rádnyitni, és az, ha valaki elkísér, még jobb is, mert így biztos, hogy védve vagy. Én meg pont úgy szeretek járni, hogy valakivel együtt megyek nyílvános helyen, barát, barátnő, testvér, stb. Ez egy szorongás nálad, próbáld leküzdeni, ha egyszer elmennél mondjuk egy plázában a wc-re, utána simábban menne.

Nyugodj meg, SENKI nem kíváncsi arra, hogy Te most pisilsz, mindenki pisil, természetes emberi tulajdonság, a wc-k erre vannak, nyílvános helyen is.

Próbálkozz!!

2009. nov. 16. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:

lelki betegség

nekem is ez a problémám, de idővel jobb lett a helyzet.

30/f

2009. nov. 16. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanilyen problémáim vannak, én piszoárba se merek pisilni, mindig "kakilós" WC-be megyek be:P Bár mostanában már kevésbé van ez jelen nálam, de mikor még nagyon paráztam, akkor hogy jobb legyen, elkezdtem dúdolni a kedvenc számom, vagy elkezdtem másra gondolni, hogy eltereljem a figyelmem és voálá: jött a pisi=) Aztán arra szoktam még gondolni, hogy milyen hülye vagyok, hogy nem merek pisilni, mikor ez tök természetes, és más is szokott, mégse jön tőle zavarba, szóval nekem sem kéne

Gondolom ugyanilyen problémád van akkor a kakival is. Hát ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni sajnos, én csak otthon nyugodt környezetben, egyedül:P

Remélem tudtam segíteni:)

2009. nov. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!