Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halottam h a menstuacio elott kevesebb az esely h vki teherbe essen? Kb hany nappal elotte kevesebb ra az esely?
tudom hogy csábító, és énis csináltam ilyet, de akkor még nem voltam tudatában hogy azért mekkora szívás van ha mégis becsuszik a baba.
amikor 16 voltam a barátnőm azt mondta, hogy most legyek benne nyugodtan gumi nélkül, mert meg fog jönni. én kicsit csodálkoztam, de nagyon jó volt. :) másnapra meg is jött... szal nem volt időnk sokat izgulni.. viszont az ciki ha egy orgazmus okozta összehúzódás miatt már szex közben megjön.. szal csak finoman :)
Menstruáció előtt átlagosan 14 nappal van tüszőrepedés. Ekkor a tüszőből kiszabadul az érett pete, ami még 24 óráig megtermékenyíthető. Ha nem termékenyül meg ez idő alatt, akkor szétesik, több abban a ciklusban már nem termelődik, és 13 nap múlva megjön a vérzés.
Több gond is van ezzel
1) a barátnődnek gőze nincs róla, hogy mikor van tüszőrepedése, és a petéje elhalt-e már, vagy még életképes.
2) tüszőrepedés nem csak a ciklus közepén történhet, hanem a ciklus fgolyamán bármikor
3) spontán tüszőrepedést kiválthat egy jó orgazmus is, illetve egy nagy érzelmi megrázkódtatás (akár negatív, akár pozitív). Ezért esett teherbe a régi időkben szinte minden nő a nászéjszakáján, és ma nagyon sok nő nemi erőszak következtében, pedig biztos, hogy sem az esküvőt, sem az erőszakot, nem a tüszőrepedéshez igazították...
Ha nem akartok babát, akkor védekezzetek. Olyan nincs, hogy következmények nélkül nyugodtan elélvezhetsz benne, ez súlyos önzésre vall.
Létezik pesszárium, amitnőgyógyász ír fel méretvétel után. Ugyanolyan hatékony, mint a gumi, de egyikőtök sem érzi. Ha nem akarsz gumit húzni, ő meg nem szedhet tablettát, akkor ez megoldás lehet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!