Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért képesek egyes férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képesek egyes férfiak egymás után többszöri orgazmusra, míg mások miért nem?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 07:10
 1/10 anonim ***** válasza:
mert van olyan nő aki képtelen az orgazmusra, van aki meg 2 perc izgalom után sikítva élvez el.
2009. nov. 16. 07:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak én nem tudom ebből kihámozni az okot?:))
2009. nov. 16. 08:09
 3/10 anonim ***** válasza:
nincs ok, az-az az az ok hogy a földön él kb 6.797 billio ember és nincs 2 ugyanolyan...
2009. nov. 16. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
a gyorstüzelők általában többször képesek lőni. akik órákig húzzák, azok egyet lőnek, a végén, és kiürül a tár egyből.
2009. nov. 16. 12:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem már! Köszönöm, utolsó, valami ilyesmire voltam kíváncsi!:)
2009. nov. 17. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ ki mennyire van felizgulva, és hogy megy el először. Ha nagyon fel van valaki izgulva, akkor csillapítani akarja az éhségét, még ez el nem múlik. Ha elsőre úgy elmegy, hogy már éhsége nagyrésze csillapítva van, akkor nehezebben jön a következő. Ha csak véletlenül, vagy élvezés elején pont abbamarad az ingerlés, akkor nem lesz meg az a kirobbanó orgazmus, és kívánós marad a pasi. Részemről legalábbis ez így van, egy próbát megér...
2009. nov. 23. 01:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!:))
2009. nov. 23. 07:38
 8/10 Edward Cullen ® válasza:
háát ez egyéntől függ, de általában mindenkinál van egy bizonyos nyugalmi idő , ami a kor elteltével egre hosszabra nyúlik
2009. nov. 23. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát én még egymás utáni tüzelésről nem hallottam és nem is találkoztam ilyennel :) Én úgy tudom, hogy a pasiknak kell 2 menet között mindig legalább egy kis idő, hogy újratöltődjenek :)
2009. nov. 23. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Így van, kell a kis idő, de valamikor erre elég egy fél perc is... :)
2009. nov. 24. 07:56

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!