Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnéznéd a barátodnak? (csak lányok válaszoljanak! )
Sziasztok lányok! (és üdv azoknak a kiváncsi srácoknak akik mégis belekukkantottak a topickba;) hehe szóval,az a problémám,hogy van 1 kis beállitódásom a lányok terén,ami cseppet sem "átlagos" és kicsit megnehezíti a kapcsolatokon belüli létet. Minden fiúnak megvan ugyan a kedvenc területe egy nő testén,vannak akik a női popsi,cici stb izgat fel,engem pedig a női lábak. Mármint a női comb-lábszár. De kegyetlenül. Egész kis koromtól kezdve,8 éves koromban már megfordultam a csajok után az utcán,akinek formás kis virgácsa volt;).
Furán néznél a barátodra ha előjáték alatt sokat időzne a lábad simogatásával,csókolgatásával,nyalogatásával stb? ;) Nem néznéd hülyének? Mindig visszafogtam magam e téren,de érzem már nem sokáig tudom^^. Nem tudok ezzel mit csinálni,lábfetisisztának teremtett a természet,pedig valójában rendes srác vagyok:D És a végére a legextrémebb kérdés hogy huncut legyek: megszólnád ha a pasid ha kérné,hagy élvezzen a lábaidra? ^^
Jesszus de betegnek érzem magam;) Tudom hogy az,de el lehet ezt fogadni? Köszi a válaszokat!
Szerintem ez simán elfogadható. Annyi, hogy figyelj arra oda, hogy ha esetleg a lány nem arra indulna be, hogy a lábát kényezteted, akkor foglalkozz az általa preferált részekkel is.
Azzal meg semmi gond, ha a lábára akarsz élvezni, kivéve ha egy olyan lányt fogsz ki, aki megalázónak tartja, hogy ráélvezz. De ez azért ma már elég ritka :)
21/L
:D
tevagy az a lábfetisiszta aki rendszeresen irogatja ide a lábfétises kérdéseit?:D
a mónikában/balázsban nemvoltál még? régebben láttam ott egy ilyen csávót :D
amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak....
nekem az nemjönnebe ha a lábaimmal foglalkozna többet. a lábamra élvezhetne, de max ennyi. amúgy tuti h nemlennék vele sokat együtt, mertén nembírom a fetisisztákat. de ezcsak én vagyok, nemkell rám alapoznod. mások biztos nemilyenek mint én.
Hát mivel a lábam simogatásával engem maximum álomba ringatnál, nem nagyon örülnék ilyen pasinak. Meg egyébként sem tartom egészen normálisnak a fétisisztákat.
25L
Jah, elfelejtettem, h egyszer kétszer biztos megengedném, hogy a lábamra élvezzen... De nem mindig...
21L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!