Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elnéznéd a barátodnak? (csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnéznéd a barátodnak? (csak lányok válaszoljanak! )

Figyelt kérdés

Sziasztok lányok! (és üdv azoknak a kiváncsi srácoknak akik mégis belekukkantottak a topickba;) hehe szóval,az a problémám,hogy van 1 kis beállitódásom a lányok terén,ami cseppet sem "átlagos" és kicsit megnehezíti a kapcsolatokon belüli létet. Minden fiúnak megvan ugyan a kedvenc területe egy nő testén,vannak akik a női popsi,cici stb izgat fel,engem pedig a női lábak. Mármint a női comb-lábszár. De kegyetlenül. Egész kis koromtól kezdve,8 éves koromban már megfordultam a csajok után az utcán,akinek formás kis virgácsa volt;).

Furán néznél a barátodra ha előjáték alatt sokat időzne a lábad simogatásával,csókolgatásával,nyalogatásával stb? ;) Nem néznéd hülyének? Mindig visszafogtam magam e téren,de érzem már nem sokáig tudom^^. Nem tudok ezzel mit csinálni,lábfetisisztának teremtett a természet,pedig valójában rendes srác vagyok:D És a végére a legextrémebb kérdés hogy huncut legyek: megszólnád ha a pasid ha kérné,hagy élvezzen a lábaidra? ^^

Jesszus de betegnek érzem magam;) Tudom hogy az,de el lehet ezt fogadni? Köszi a válaszokat!

2009. nov. 16. 01:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez simán elfogadható. Annyi, hogy figyelj arra oda, hogy ha esetleg a lány nem arra indulna be, hogy a lábát kényezteted, akkor foglalkozz az általa preferált részekkel is.

Azzal meg semmi gond, ha a lábára akarsz élvezni, kivéve ha egy olyan lányt fogsz ki, aki megalázónak tartja, hogy ráélvezz. De ez azért ma már elég ritka :)

21/L

2009. nov. 16. 01:11
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

:D

tevagy az a lábfetisiszta aki rendszeresen irogatja ide a lábfétises kérdéseit?:D

a mónikában/balázsban nemvoltál még? régebben láttam ott egy ilyen csávót :D

amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak....

nekem az nemjönnebe ha a lábaimmal foglalkozna többet. a lábamra élvezhetne, de max ennyi. amúgy tuti h nemlennék vele sokat együtt, mertén nembírom a fetisisztákat. de ezcsak én vagyok, nemkell rám alapoznod. mások biztos nemilyenek mint én.

2009. nov. 16. 01:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát mivel a lábam simogatásával engem maximum álomba ringatnál, nem nagyon örülnék ilyen pasinak. Meg egyébként sem tartom egészen normálisnak a fétisisztákat.

25L

2009. nov. 16. 02:31
 4/14 anonim ***** válasza:
addig ameddig van orgazmusom, nem nagyon erdekel mit csinlasz.
2009. nov. 16. 04:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Engem mindig nagyon tűzbe tud hozni a barátom, amikor a combomat simogatja, nyalogatja... már azzal is, amikor néha elfeledkezik magáról, és elég feltűnően mustrálgatja. Nálam tehát abszolút nyerő lenne ez a fajta "kórság":D Volt rá példa, amikor a combomra élvezett, igaz, véletlenül, de annyira jó érzés volt utána sokat sejtetően összevigyorogni >:D
2009. nov. 16. 07:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond, ha a puncinál is időzöl ennyit. Nekem jobban bejön ez , minta valaki seggbe akar rakni. Mert ez kellemes érzés, a popsiszex meg fájdalmas. 24/l
2009. nov. 16. 10:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen barátom, mint te, eleinte tetszett is a dolog, mondjuk engem annyira nem izgatott fel, hogy nyalogatta a lábamat, de jól esett :) Arra azért vigyázz, hogy ne vidd túlzásba, az én exem többször volt rácuppanva a lábamra, mint a számra, és ez azért már idegesítő volt!
2009. nov. 16. 11:15
 8/14 anonim válasza:
:) Hát humorod az van, úgyhogy nekem nem lenne nagy gondom veled... :D Nem tűnsz valami megszállott őrültnek... És én pl kifejezetten imádom, ha a combomat csókolják.. Szerintem a barátnőd is biztos szereti... Én a helyében biztos miondig magassarkúban mászkálnék! :)
2009. nov. 16. 11:28
 9/14 anonim válasza:

Jah, elfelejtettem, h egyszer kétszer biztos megengedném, hogy a lábamra élvezzen... De nem mindig...

21L

2009. nov. 16. 11:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem a pasim bármelyik testrészemet szeretgethetné, ha neki az tetszik. :) Addig, ameddig nem valaki más lábát nyalogatod, addig OK. :) De én azt szeretem, ha a fiú a cicimmel van elfoglalva, szóval ne menjen egyik sem a másik rovására. ;)
2009. nov. 16. 11:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!