Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mással is volt így, miután...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt így, miután született egy baba?

Figyelt kérdés

Kislányom születése előtt a férjemmel a szexuális életünket egy szóval tudnám jellemezni :katasztrófa. Mind mennyiségben, mind minőségben. Na jó, annyira azért nem volt gáz :)) Néha úgy éreztem, hogy velem van a baj, amiért mondjuk nagyobb igényem lett volna a férjemhez képest. Aztán most hogy született egy kislányunk három hónapja, a férjemet le sem tudom vakarni magamról. (nem panaszkodok, csak csodálkozom) Ő is jelezte már, hogy megfordult a dolog. Most én vagyok elutasítóbb (fáradtság, meg a babára figyelek jobban stb) Ő mindig "kíván" pedig a testem éppen nem az előnyére változott. Az érzelmi dologgal úgy gondolom nem volt soha gondunk : szeretjük egymást és kész.

Más is jár/t hasonló cipőben?

2009. nov. 15. 21:56
 1/8 anonim válasza:
100%
Szia, nálunk is ez a helyzet, bár én gyerkőc előtt is akartam. Amióta kislányunk megszületett, feleségem megváltozott, fáradt, és alig akar együtt lenni velem :( Sajnos ez van, de szerintem a legtöbb nő szülés után megváltozik, és biztos a többség onnantól nem kívánja az együttlétet a férjével.
2009. nov. 15. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kismamás rész tele van ilyen kérdésekkel. És igazából nem tudsz sokat tenni. Nem kötöd magadra a gyereked, nem felejtkezel meg arról hogy a párod létezik (sok anya megteszi ezt), nem csak a gyerek az első és egyetlen számodra, nem halsz bele ha néha másra kell hagyni, megpróbálsz párszor kettesben lenni vele stb.
2009. nov. 15. 22:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat!

De én tényleg nem panaszkodni akarok. Nekem nem gond, hogy a férjem jobban közeledik hozzám, és én nem lettem elutasítóbb, tehát lényegében jobb lett úgy összességében minden mint volt. A többség szerintem pont az ellenkezőjét éli át. Aki változott az Ő. És én ezt nem értem, hiszen még csak szebb sem lettem, sőt...

2009. nov. 15. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lettél szebb? Lehet csak te látod így. Sok nő kisugárzása teljesen megváltozik a terhesség ideje alatt, vagy miután megjelent a pocaklakó. Ő lehet eszméletlen kívánatosnak és gyönyörűnek tart. :)

Próbáljátok valahogy megosztani egymás között a munkákat, hátha kevésbé leszel fáradt. Foglalkozz egy kicsit a férjeddel is.

2009. nov. 15. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki!

épp minap beszélgettem egy ismerősőmmel(ffi) pár éve talált rá a szerelem jött a baba stb és most válnak mert a lány annyira zárkozott lett (nem csak szexuálisan)

Nagyon sajnálta a fiu de már nembirta tovább

2009. nov. 16. 02:10
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Attól lehet hogy vonzóbb lettél hogy szültél! A nők töbségének sajnos téves hiedelmei vannak arról hogy mit vonz egy pasit, no persze vannak pasik akik csak a vékonyabb lányokra izgulnak fel, de nagyon sokan szeretik a gömbölyübb nőket, lehet ha megnőtt a feneked ez igazábból jobban vonza a férjedet!
2009. nov. 16. 04:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Ismételten köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem most már kezdem "kapizsgálni", hogy a tény hogy anya lettem vonzóbbá tett a férjem számára, főleg hogy az Ő gyerekét szültem meg! Valószínűleg ennek nem vizuális hatása van, mind inkább érzelmi alapon fordult a férjem ekkorát. A lényeg, hogy örülök ennek a pozitív változásnak, remélem ez így is fog maradni.

Mégegyszer köszi a válaszokat, sokat segítettetek! :))

2009. nov. 16. 08:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az érzelmi alap könnyen lehet! Ha biológiai és evolúcios szemmel nézük a dolgokat az emberi faj nem hoz sok utódot, akkor a megoldás az lett hogy azoknak a férfiaknak lett késöbb több unokájuk is akik sokat gondoskodtak és vigyáztak a gyerekeikre és a gyerekeik anyáira! A monogámia sem jelenti azt hogy egy férfinak nem kell szoknyavadásznak lennie hogy minnél több utódja legyen, hiszen ha egyetlen egy nőre és egyetlen egy nőtől származó gyerekeinek biztosít minden erőforrását, pénzét, idejét akkor azok a gyerekek maximális esélyel nőnek fel és több pénz jut nekik hogy kényelmesebb körülmények között nöjjenek fel, nagyobb esélyel jussanak be egyetemre és azt be is fejezzék, ezáltal az utódjai utódjainak is nagyobb esélyük van a jóléthez!

Szóval végül arra akartam kilyukadni hogy szerintem férjed viselkedése erős jel arra hogy ő az a fajta monogám típus, úgy hogy most bizonyította igazán hogy nem csalna meg téged:)

2009. nov. 16. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!