Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Várnátok türelmesen, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnátok türelmesen, vagy inkább szakítanátok?

Figyelt kérdés
Barátnőm 2 hónapnyi kapcsolat után még nem kényeztetett orálisan. Célozgattam rá, de mondta, hogy ne erőltessem. Én már kényeztettem úgy. Nem vagyunk tizenévesek, így nem értem, hogy mi a baja. Üljek le vele megbeszélni? Vagy ezen nincs mit beszélni?
2009. nov. 15. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Igaz én lány vagyok, de szerintem ne szakíts vele e miatt, ha meg nagyon zavar hogy nem teszi meg, akkor ülj le és beszélj vele, és tudd meg hogy mért nem csinálja
2009. nov. 15. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Hova sietsz?! Nem hinném, hogy annyira kanos lennél. Vagy csak arra kell?
2009. nov. 15. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát nagyon nem lehet erről beszélni. Ha nem akarja szavakkal úgyse tudod meggyőzni. És nyílván nem akarja, mert ha eddig nem tette, ezután se fogja nagyon...Ha csak nem szállja meg valami :)

Talán úgy ösztönözheted, ha te sem elégíted ki őt orálisan.

Mert valamit valamiért...

2009. nov. 15. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Miért kellene szakítani azért mert nem csinálta még orálisan??? Ha azt kérte, hogy ne erőltesd, akkor ne is tedd. Azzal csak rontasz az esélyen, hogy egyszer meg is fogja csinálni. Minden nőnél más értéket képvisel az orális kényeztetés. Van aki csak a férjét akarja ezzel "megtisztelni" és vannak olyanok, akik rögtön első adandó alkalommal megteszik. Kérdezd meg tőle hogy miért nem szeretné csinálni. Valami oka biztos hogy van... Beszéljétek meg!!

21/L

2009. nov. 15. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
figyelj, ha te kényezteted orálisan és ő ezellen nem tiltakozik de ő nemakarja akkor ott már bajok vannak!
2009. nov. 15. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát nem várnék a csodára hogy majd gondolkodik meg á.

lányok legtöbje megcsinálja nem francol. Még szereti is. Gyanús ha ilyen lányra akadok hogy már eleve ezért volt egyedül.

2009. nov. 15. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen nem tartom magam összeillőnek egy olyan lánnyal, akinél ez nem természetes. Hamar szakítanék vele, amíg még kevés a kötődés.

26F

2009. nov. 15. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:

szex sem volt ? mert akkor lehet még szüz. vagy ha csak nem kapja be akkor

1, kérdezd meg miért

2, büdös a pélo xD

2009. nov. 16. 10:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Szex terén semmi gond.
2009. nov. 16. 16:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!