Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet? Mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyén hangzik, de amikor én orálisan azaz a számmal elégítem ki a páromat akkor van amikor úgy mond kiakad a szám vagy micsoda, és nem tudom bezárni egy pár percig, lezsibbad meg ilyesmi. Hallottam már hogy mással is előfordult, de ez mitől van, és mindenkinek van ilyen? Mit csináljak ilyenkor?2009. nov. 15. 20:29
1/4 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, szerintem tök természetes.
Ilyenkor ha érzem, hogy ki akar akadni, akkor pár pillanatra elveszem a szám és becsukom, attól helyre jön, illetve ha szöget váltasz és picit másképp tarod a fejed az is jó megoldás.
Amúgy ha valaki huzamosabb ideig nem csukja be a száját, teljesen normális jelenség ha még utána pár percig fura csukva tartani.
2/4 anonim válasza:
nekem is volt ilyenem..nekem fáj is ez nagyon és az arcizmom és begörcsöl..:S meg kell egy kicsit masszírozni oldalt attól elmúlik
3/4 anonim válasza:
Nekem olyankor az segít, amikor puszilgatom őt, ebben meg tud pihenni az arcizmom, állkapcsom. Vagy pedig megmondom neki, hogy a kígyó-kód lépett érvénybe (az állkapcsom kiakadni készül:D), ekkor rám ugrik, és egy kis idő elteltével újra energiával telten térek vissza hozzá:)
4/4 anonim válasza:
Velem még nem volt ilyen, de zsibbadt már a szám. De amúgy sem kell végig a szádban tartani a párod péniszét...Nem csak úgy lehet kényesztetni, hogy ki sem veszed a szádból... Gondlom ezért nem akadt még ki a szám:D A zsibbadás annyi, hogy amikor már érzem h mindjárt elmegy, akkor begyórsítok és onnantól már tényleg nem vehetem ki..De előtte simán. Nyalogasd, puszilgasd, szivogasd... Akkor nem kell végig a szádban lennie. Vagy ha ez nem jó, akkor pihenj azzal, hogy csak kézimunkázol.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!