Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek élvezni szex közben. Mit tegyek?
engem izgat az, ha a csaj sóhajtozik, nyög.:)
Tényleg izgató, és az ember úgy érzi tényleg jól csinálja. Próbálj meg ellazulni, amennyire csak tudsz.:)
Asd el magad szegyenedbe. :)
Hulye kis pi.csa
köszönöm a normális válaszolóknak:)
teszem hozzá a mondókámhoz, nem értem mi a f*sz van ezzel az oldallal hogy egyre több bunkó, tajparaszt járkál és szólogat be a normálisan feltett kérdésekre. komolyan szánalmas az egész de én már nem kúrom fel az agyam ilyeneken.
Neee XD És mit szólnak a nők, ha a partnerük elmegy? Az nem természet ellenes? Miért ne élvezhetnéd a szexet?
Képzeld el, mekkora önbizalmat adhat az a barátodnak, ha látványosan és hallhatóan élvezed. Ráadásul úgy, hogy ő csalta ki belőled ezeket a reakciókat. Garantáltan dagadni fog tőle a mája. :D De azért beszélgessetek erről, nem vagytok már gyerekek.
Ja énis utálom a paraszt válaszolókat.
Ezek ilyen puruttya féle oldalakról jöttek ide. Ezek született bunkók.
Na és az élvezést meg ha úgyérted hogy nem mutatod ki akkor azt nyugodtan. Csak azért ne annyira mint hugomék hogy az egész ház tőlük zeng hétvégén és nem lehet nyugodtan lenni tőlük mert annyira hangosak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!