Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem áll fel az elsö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll fel az elsö menet után?

Figyelt kérdés
A barátnömmel szexelünk és a elsö menet után lelankad a farkam és fel se áll, akármit csinálunk. Pedig fel vagyok eléggé izgulva és van olyan, hogy ezután a dolog után még kb fél órával se akar felállni :S
2009. nov. 15. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Mennyit masztizol?

Én ha tudom, hogy akció lesz előtte való nap már csak wc-zésre használom...:)

2009. nov. 15. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert folyon ezen a témán vagytok, hagyjátok picit leülni, beszélégesetek addig, játszatok az ágyban valmi mókás játékot ami nem p*csfogdosás, "verekedni" de csak olyan módon ami éppen csak lefogala,l ugye Te egykézzel lefogod mindkétkezét de ő abban kimerül... :D Valamit ki kell találni. Aztán újra ráhangolódtok, pl elkezditek egyre érzékiebben a témát, hidd el megint kivont karddal ronthatsz majd neki, méghozzá rövid időn belül. : )
2009. nov. 15. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves első!

Kinek, hogy én biztos maszizok ha tudom, hogy akció lesz, mert akkor sokkal tovább bírom és a partnerem is tovább élvezheti az együttlétet.

2009. nov. 15. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Vannak egylövetű pasik. Ennyi.
2009. nov. 15. 19:45
 5/8 A kérdező kommentje:
nem szoktam masztizni, mert nekem nincsen szükségem rá, mikor szexuális életet élek
2009. nov. 15. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem neked van rá szükséged hanem a barátnődnek hogy tovább bírd...
2009. nov. 15. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ott a pont.
2009. nov. 15. 20:17
 8/8 anonim válasza:
PIHENNI KELL BAZEG? NEM VÍDIÁBÓL VAN A FASZOD VÁRSZ 5 PERCET aztán úgy megdugod hogy kiharapja a tollpánrát
2009. nov. 16. 01:06

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!