Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Nem baj az, hogy, mikor együtt vagyok a párommal és orgazmusom van, néha le kell állítanom, mert annyira jó? Zavarna ez Titeket?
Figyelt kérdés
Nem tudom, miért van ez néha, de, ha nem hagyja abba, akkor talán még sikítanék is. Kérdezte, hogy miért van ez, de nem tudok rá válaszolni. Egyszerűen olyan jó és kész. Ő furcsán néz rám, de tényleg nem tudom megmagyarázni. Egyébként már 29 éves vagyok és nő.2009. nov. 15. 15:11
1/7 anonim válasza:
hát...jobb lenne ha nem állnál le szerintem. sikíts nyugodtan, legalább látja h milyen jó :)
3/7 anonim válasza:
Én is pont így vagyok mint te. Én azt a megoldást találtam, hogy nem állok le teljessen csak lassítok.
4/7 anonim válasza:
Én sikítok olyankor!:)
Vagy párnába harapok:D
5/7 anonim válasza:
naná, hogy sikíts... ne tartsd vissza nekünk is kell az önbizalom!! 26
6/7 anonim válasza:
Ne tartsd vissza! Egy fiúnak nagyon nagy önbizalomnövelő, ha egy lány sikít :) Hidd el, nagyon fog neki örülni!
7/7 anonim válasza:
mikor egy nonek orgazmusa van akkor kell tartson szunetet kb 2 percet utana folytathatja a szexet tovabb es igy meg tobszor is orgazmusa lehet addig kell a fiuval szexelni meg ha szunetekkel is amig o is elelvez maskepp egy cseppet csunyan nez a nore vagyis es a baratnommel addig csinalom a szexet amig en is elelvezek es nem erdekel ha a baratnom 10 szer is elelvez tartunk egy kis szunetet addig a csaj szajjal kezeli a dolgokat es utana megint mwhwt tovabb es az orgazmusakor sikit .... a ferfiak nagyresze jobban elelvez ha a csaj hagokat ad ki szex kozben pl sikit vagy nyog vagy ilyesmi ......fiu vagyok ;) ne ertsetek fere
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!