Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az a fétis szex pontosan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a fétis szex pontosan?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

[link]

remélem tudtam segíteni !

2009. nov. 15. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

amikor az egyik ember, vagy mind2 fasságokra bukik, pl a női lábakra, és legszívesebben egy női lábbal elégítené ki magát.

vagy különböző fasságokat visznek bele a szexbe ami mind2-jüknek fétisük, pl mittomén, kinzóeszközöket....

2009. nov. 15. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
az előző hozzászóló szemmel láthatólag nem vonzódik a dologhoz, pedig lehet h ha kipróbálna egysmsát megváltozna a véleménye. a fétis szex valami hihetetlenül érdekes izgalmas dolog. kizárólag határtalan fantáziával rendelkező emberek számára. fétis lehet bármilyen eszköz, segítség alkalmazása, nemcsak az aktus közben. egészen ártatlan dolgokra is lehet gondolni nekünk pl a párommal van egy fétis nyakláncunk, egy egyszerű gyöngysor amit régebben gyakran hordtam, egyszer az előjáték során azzal kényeztettem odalenn. azóta ha felvettem mindig tudta h nagyon ki vagyok éhezve rá... a fenekelés ha szereted ha durvábban bánnak veled, ha csak azt ha nem te irányítasz...ezek mint egyszerű dolgok. viszont egy idő után rájöhetsz h többre is vágysz. keményebb dolgok megvalósításhoz megbízható partner kell. és idő h merd kérni a mire vágysz.én 3 éve vagyok együtt a párommal és csak nagyon lassan jutottam el odáig h minden perverziómat felvállaljam előtte. de nagyon szeretjük egymást.
2009. nov. 15. 14:29
 4/4 anonim válasza:
2011. szept. 23. 22:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!