Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » El lehet rontani valamit az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet rontani valamit az első szopásnál?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit?
2009. nov. 15. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A fogakra vigyázz! Ne blankold le a péniszét, mert igen csak fájhat!
2009. nov. 15. 12:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze, pl. hogy leharapod a micsodáját... Szerintem ha ilyeneket kérdezel, akkor inkább menj vissza babázni. Nem gondolom, hogy idősebb vagy 14-nél, a kérdésed komolysága alapján...
2009. nov. 15. 12:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok,és engem is érdekelne.Nem kell ahhoz 14-nek lenni,h valaki tapasztalatlan legyen szexuális téren.Attól,h az átlag ember már 15évesen mindent tud,vannak "lemaradásban lévő" emberek is a világon.
2009. nov. 15. 12:17
 4/12 A kérdező kommentje:

júniusban töltöttem a 16-ot..

most csinálnám először és parázok hogy elrontok valamit. hű de kib*szott nagy probléma ;)

2009. nov. 15. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
bevallom én is nagyon paráztam..de bele lehet jönni.télleg csak a fogaidra vigyázz..:)
2009. nov. 15. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, a fogakra vigyázni és sok nyállal.
2009. nov. 15. 16:28
 7/12 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem olyan egyszerű ez mint amilyennek látszik, volt aki rosszul csinálta nekem, pedig nem fogazott. igazából az is nagyon sokat számít h milyen fejet vágsz közben, ha azt látom rajtad h unod és már csak várod h vége legyen, az baromi rossz. rombolja az egómat és nagyon elveszi a kedvemet a továbbiaktól. majd még azt is ki kell tapasztalni hogy milyen gyorsan szereti a srác...:) így hirtelen ennyi

18/f

2009. nov. 15. 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:
a szopasban a lenyeg az hogy a fiu elvezze azt hogy uralkodik a csaj folott de ahoz hogy egy szopast eronts tok benanak kell lenni mert a no az magatol tudja hogy mit kell tenni es ha a fiu felal es aztmonja hogy elrontottad akkor ez azt jelenti hogy a fiunak vannak gondjai es nem a lany rontotta el ...ne legyetek mar naivok a szopast nem lehet elrontani .....es a szopas utan a fiun a sor benyalassal ez a szex bemelegitese ....fiu vagyok ne ertsetek fere ;)
2009. nov. 15. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
jah es ha egy csaj utalja a peniszt szopni akkor hozza se fogjon mert akkor ugy latja a fiu hogy nem tud szopni
2009. nov. 15. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele hogy had játszon a lány vele amit akar.
2009. nov. 15. 19:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!