Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy túl hosszúnak találtátok a szexuális aktust?

Figyelt kérdés
Párommal pár hete élünk szexuális életet, és átlag 2 órás az aktus, ami nekem nagyon hosszú meg egy idő után túl fárasztó, de ő ezt szereti...
2009. nov. 14. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem 2 óra sok. neked kell valahogy irányítani, hogy ne legyen ennyire hosszú. idő kell, hogy majd átálljon.
2009. nov. 14. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:

2 óra?

én ezalatt megunnám az életem! :D

hogy csinálja a barátod? nem csak viccelsz? :)

2009. nov. 14. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem mar 15perc is sok, max 5 perc alatt elmegyek, hulyet kapok attol hogyha orakig reszelnek.
2009. nov. 14. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
2 órán át én is unnám,csak megfájdul és kiszárad a puncim a sok dörzsitől
2009. nov. 14. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
nekemis, én kb másfél óránál már egyáltalán nemvoltam nedves, orgazmusom sem voltmár egyáltalán, másnapra pedig jól égetett is odabent :)
2009. nov. 15. 02:01
 6/9 anonim ***** válasza:
SZtem a helyzettol fugg.ha mondjuk minden egyes alkalommal ket oraig kell csinalni, hat az eleg idegesito.En mondjuk szeretem a kis 20 perces meneteket is, de hetente egyszer ketszer siman belefer egy maratoni, 3-4 oras kufirc, kozben kisebb szunetekkel persze.
2009. nov. 15. 03:02
 7/9 anonim ***** válasza:

párom is ilyen

pedig nekem félóra is elég lenne

de 2 ok miatt nem zavar:

-ha nekem már elég volt,akkor van szám,folytatom azzal,utána még mindig visszadughatja belém...

-előtte sok orál...akkor ugyse birja sokáig (itt nem 3 percre gondolok,olyat még nem tapasztaltam az évek során):D

2009. nov. 15. 07:25
 8/9 anonim ***** válasza:

ezt úgy értitek, hogy a 1,5 óra vagy még több alatt egyszer sem megy el a férfi???

ilyet még nem hallottam. nekem eddig két partnerem volt, egyik sem bírta 7-8 percnél tovább.

de valószínű szerencsés vagyok, hogy náluk edződtem, mert így én is hamar el tudok menni, akár 3 perc alatt is.

és hogy csinálják, van erre valami technika?

a barátnőimtől sem hallottam olyat, hogy egy férfi 10 percnél tovább bírja. :D

2009. nov. 15. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:

tegnap 7:25ös vagyok

nemtudom miért,de nem is lényeg,igy jó:D

előző pasik nekemis max 15 perc,de inkább kevesebb...nemis volt elég sokmindenre...

de vele ennyi idő...néha tényleg sok...és végig nagyonkemény,és énis szük vagyok,(tehát nem azértnem élvez el,mert nincs mitől)

egyszerüen nagyobb a potenciája az átlagnál...(nemtudom mit tudnék már kezdeni egy párpercet biro pasival,bár tervben sincs ilyen)

2009. nov. 16. 06:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!