Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy túl hosszúnak találtátok a szexuális aktust?
2 óra?
én ezalatt megunnám az életem! :D
hogy csinálja a barátod? nem csak viccelsz? :)
párom is ilyen
pedig nekem félóra is elég lenne
de 2 ok miatt nem zavar:
-ha nekem már elég volt,akkor van szám,folytatom azzal,utána még mindig visszadughatja belém...
-előtte sok orál...akkor ugyse birja sokáig (itt nem 3 percre gondolok,olyat még nem tapasztaltam az évek során):D
ezt úgy értitek, hogy a 1,5 óra vagy még több alatt egyszer sem megy el a férfi???
ilyet még nem hallottam. nekem eddig két partnerem volt, egyik sem bírta 7-8 percnél tovább.
de valószínű szerencsés vagyok, hogy náluk edződtem, mert így én is hamar el tudok menni, akár 3 perc alatt is.
és hogy csinálják, van erre valami technika?
a barátnőimtől sem hallottam olyat, hogy egy férfi 10 percnél tovább bírja. :D
tegnap 7:25ös vagyok
nemtudom miért,de nem is lényeg,igy jó:D
előző pasik nekemis max 15 perc,de inkább kevesebb...nemis volt elég sokmindenre...
de vele ennyi idő...néha tényleg sok...és végig nagyonkemény,és énis szük vagyok,(tehát nem azértnem élvez el,mert nincs mitől)
egyszerüen nagyobb a potenciája az átlagnál...(nemtudom mit tudnék már kezdeni egy párpercet biro pasival,bár tervben sincs ilyen)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!