Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18/l vagyok, meg szuz, es nem is maszturbalok. Sztem nincs is ezzel baj. Vagy lenne?
Nem csinalom, es nem is hianyzik. Hogy lehet, h van aki meg 14-15 evesen egy napot nem bir anelkul, h magahoz nyulna, vagy mas nyulna hozza?
Van olyan pasi pl, akit zavarna, h ilyen bnoje lenne?
Ertelmes valaszokat, koszi.
Ne hallgass itt mindenkire! Nem lesz rád semmilyen rossz hatással ha nem masztizol, sőt, érzékenyebben fog minden testrészed reagálni amikor egy hús vér férfi fog izgatni! Én sokat masztiztam fiatal koromban, és mi az eredménye? Nem tudok szex közben elmenni, míg egy barátnőm aki életében nem csinálta magának már második alkalomkor elélvezett! Persze nem törvényszerű h nálad is ez lesz majd, de érdemes lenne kivárnod, ha tehetném én kivárnám, most teljesebb lenne a szexuális életem.
23/L
én 14 évesen spontán elélveztem, elég volt csak arra gondolnom, hogy mije lehet egy fiúnak, és összeszorítani a lábam, és jött a lüktetés és hullámokban sodort el...
Bárhol.
Pasikkal már kissé nehezebben ment, de a kezdeti zavar után az is beállt.
Második férjemmel most kábé 6 ezernél tartunk (18 év), amiből én kb. 5 ezerszer mentem el.
Hajrá, lányok.
egyxáltalán semmi bajod nemlesz, ha nem maszturbálsz. te legalább nemleszel olyan használati utasításos nő, azaz nemleszel olyan akihez használati utasítás kell, mertcsakúgy úgy tud elmenni:D
ez azoknak szól akik folyton azzal jönnek h "nemfgogod ismerni a tested, és nemtudod irányítani a partnered"
nemiskell irányítani. a pasi fogja megtanulni h téged hogyankell kezelni, és ebbe éppen ez a szép. amikor ketten, közösen, jöttök rá arra h mi a jó egymásnak. ez így sokkal, de sokkal izgalmasabb.
nempedig úgy h összejönnek, csaj összeírja a listát, hogy figyelj pista, nekem ittjó, meg ottjó, meg amottjó, úgyhogy úgy csináld. ez elég lelombozó szerintem.
közösen fedezzétek fel egymást testét, a szex nemcsak a kielégülésről szól, hanem egymás testének a játszadozásával, feltérképezéséről, és tanulásáról. így az igazi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!