Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18/l vagyok, meg szuz, es nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18/l vagyok, meg szuz, es nem is maszturbalok. Sztem nincs is ezzel baj. Vagy lenne?

Figyelt kérdés

Nem csinalom, es nem is hianyzik. Hogy lehet, h van aki meg 14-15 evesen egy napot nem bir anelkul, h magahoz nyulna, vagy mas nyulna hozza?

Van olyan pasi pl, akit zavarna, h ilyen bnoje lenne?

Ertelmes valaszokat, koszi.

2009. nov. 14. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
ne4ked lesz rosszabb, nem fogod tudni irányítani a partneredet, mert nem tudod, hogy mi jó neked és mi nem.
2009. nov. 14. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Én soha nem maszturbáltam.A férfi nyúljon hozzám,én magamhoz miért?Lehet én se vagyok tiszta,de nem értem mire jó,ha magamat piszkálom.
2009. nov. 14. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetlek 2., hany eves vagy?
2009. nov. 14. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok Nem hiszed el,de 34.Férjnél vagyok 10 éve,de előtte sem és soha nem nyúltam magamhoz.Viszont a férjemmel egymásnak esünk:)
2009. nov. 14. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne hallgass itt mindenkire! Nem lesz rád semmilyen rossz hatással ha nem masztizol, sőt, érzékenyebben fog minden testrészed reagálni amikor egy hús vér férfi fog izgatni! Én sokat masztiztam fiatal koromban, és mi az eredménye? Nem tudok szex közben elmenni, míg egy barátnőm aki életében nem csinálta magának már második alkalomkor elélvezett! Persze nem törvényszerű h nálad is ez lesz majd, de érdemes lenne kivárnod, ha tehetném én kivárnám, most teljesebb lenne a szexuális életem.

23/L

2009. nov. 14. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:

én 14 évesen spontán elélveztem, elég volt csak arra gondolnom, hogy mije lehet egy fiúnak, és összeszorítani a lábam, és jött a lüktetés és hullámokban sodort el...

Bárhol.

Pasikkal már kissé nehezebben ment, de a kezdeti zavar után az is beállt.

Második férjemmel most kábé 6 ezernél tartunk (18 év), amiből én kb. 5 ezerszer mentem el.

Hajrá, lányok.

2009. nov. 14. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, és soha előtte nem hallottam elélvezésről meg maszturbálásról meg semmiről. Mégis jött és vitt, mint a fiúkat a spontán magömlés.
2009. nov. 15. 00:00
 8/9 anonim ***** válasza:

egyxáltalán semmi bajod nemlesz, ha nem maszturbálsz. te legalább nemleszel olyan használati utasításos nő, azaz nemleszel olyan akihez használati utasítás kell, mertcsakúgy úgy tud elmenni:D

ez azoknak szól akik folyton azzal jönnek h "nemfgogod ismerni a tested, és nemtudod irányítani a partnered"

nemiskell irányítani. a pasi fogja megtanulni h téged hogyankell kezelni, és ebbe éppen ez a szép. amikor ketten, közösen, jöttök rá arra h mi a jó egymásnak. ez így sokkal, de sokkal izgalmasabb.

nempedig úgy h összejönnek, csaj összeírja a listát, hogy figyelj pista, nekem ittjó, meg ottjó, meg amottjó, úgyhogy úgy csináld. ez elég lelombozó szerintem.

közösen fedezzétek fel egymást testét, a szex nemcsak a kielégülésről szól, hanem egymás testének a játszadozásával, feltérképezéséről, és tanulásáról. így az igazi.

2009. nov. 15. 02:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 27 éves vagyok. Ezelőtt soha nem maszturbáltam és még most sem csinálom! Semmiféle lelki gondom nincs, nem vagyok prűd és megtudom élni nőiességem és az orgazmust! Az akkori párommal együtt fedeztem fel a testem ami egy gyönyörű érzés volt. Nem hinném, hogy akármilyen hátránnyal indultam volna e téren mint akik rendszeresen kielégítik magukat! :)
2009. nov. 15. 16:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!