Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy mások köhögésére izgulok?

Figyelt kérdés

Komoly a kérdés, újabban magányos óráimban azzal szórakoztatom magam, hogy keresek youtube-on olyan videókat, ahol emberek köhögnek (vannak fenn ilyenek szép számban!) és erre masztizok, szerintetek nagyon beteg?

Egyébként megőrülök az olyan pasikért, akiknek mélyről jövő dohányos vagy hurutos köhögésük van! Most éppen nincs senkim de eddig az összes barátom masszív dohányos volt, éppen ezért. Szerintetek normális?

19/L

2013. okt. 31. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy kamu..
2013. okt. 31. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
khm khm
2013. okt. 31. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

elképesztő!!

a múltkor volt itt 1 fiú az meg másoknak a hangjára izgult.

azelőtt volt itt egy másik fiú az meg a lányoknak a szemére ment el.

most pedig köhögés--itt mindig tanul valami újat az ember

2013. okt. 31. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
:D
2013. okt. 31. 15:40
 5/9 anonim válasza:
100%
köhögés fétis xd sztem ara gondol köhögés közben félrenyelte a gec-i-t
2013. okt. 31. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jön a tél, a hideg, a náthás-influenzás időszak, akkor elég lesz kimenned az utcára, mindenhol krákogó, turházó, brekegő emberekkel fogsz találkozni. :-D
2013. okt. 31. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Megfáztam a múlt héten, még köhögök ...
2013. okt. 31. 18:09
 8/9 anonim válasza:
100%
Itthon ismeretlen ez a fajta fétis (legalábbis senki nem vállalja nyíltan), de meglepően sok angol nyelvű fórum van a témához kapcsolódóan.
2014. márc. 22. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen fétisem van.

Fogalmam sincs hogy jött igazából,de egy mp alatt fel tudok én is izgulni olyan videókra.

febr. 11. 16:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!